Beyazıt Öztürk, annesi Nurten Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiğine ilişkin iddialara yanıt verdi: 'Haber doğru değil.'... Beyazıt Öztürk Kimdir! Nurten Öztürk Kimdir?

Türkiye'nin sevilen şovmen ve sunucusu Beyazıt Öztürk'ün annesi Nurten Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği iddia eden haberlere yalanlama...

Beyazıt Öztürk’ün annesi Nurten Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği iddia edildi. Öztürk söz konusu haberleri yalanladı. 

"İDDİALAR ASILSIZ"
Instagram hesabından paylaşım yapan Öztürk, şunları söyledi: 

"Annemin sağlığıyla ilgili çıkan iddialar asılsızdır. Bu vesile ile endişelenen ve arayan herkese çok teşekkür ederiz."

Nurten Öztürk kimdir?
Nurten Öztürk’ün biyografisi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Beyaz’ın, geçtiğimiz yıllarda annesinin rahat etmesi için Çeşme’de bir köşk kiraladığı haberleri gündeme oturmuştu. Ünlü şovmen yaz sezonu için köşke yaklaşık 150 bin lira ödeme yapmıştı.

Beyazıt Öztürk’ün annesi Nurten Öztürk, babası Ali Rıza Öztürk’tür. Babası polistir ve bu nedenle ilkokulda sık sık seyahat etmiştir. Beyaz’ın Korkut Öztürk adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Beyazıt Öztürk Kimdir ?
12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da doğdu.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu. Okurken radyo programları hazırladı.

"Beyaz" ismini ilk olarak arkadaşlarıyla birlikte "Gına" isimli siyasi içerikli bir mizah dergisi çıkarırlarken kullandı. Eskişehir'de geçirdiği 7-8 aylık dönem içinde iki heykel, iki seramik, bir karikatür sergisi açtı ve bir karma seramik sergisine katıldı. Radyoculuğa Eskişehir'de başladı.

İstanbul'da Klas Fm'den gelen teklif üzerine, radyoculuğa profesyonel olarak girdi. Number One TV'de ve Kanal 6'da çeşitli televizyon programları, Kanal D ve Star televizyonlarında Beyaz Show, TRT'de 5+1 Şans Topu sunuculuğu, Kanal D'de Aileler Yarışıyor yarışması sunuculuğu, Best FM ve Radyo D'de radyo programları yaptı.

Konuk oyuncu olarak yer aldığı "Dansöz" filmi dışında "Nihavent Mucize" adlı sinema filminde, "Biz Size Aşık Olduk" ve "Karım ve Annem" adlı televizyon dizilerinde rol aldı. Aktüel Dergisi'nde "Kardan Adam" başlığı altında köşe yazıları yazdı. Talk Show'u kendisine pek çok ödül kazandırdı. Standup'ı denedi.

Filmleri

Nihavend, Mucize, 1997
Dansöz, 2000
Sır Çocukları, 2002
Biz Size Aşık Olduk, 2002
Karım ve Annem, 2004
O Şimdi Mahkum, 2005
Karagöz ile Hacivat Neden Öldü?, 2005.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri