Bursa Logo Baskılı Islak Mendil

 Temizlikte işin kolaylaşması ve tüketiciye gereken hijyen koşullarının sağlanması konusunda Faypack ıslak mendil kullanımı oldukça önemlidir. Bununla beraber ıslak mendilin kullanımının sağlığı doğrudan etkilediği unutulmamalıdır. Bu noktada, seçilecek olan ıslak mendilin içeriğine dikkat edilmesi şarttır.

Yaz aylarında artan sıcaklık değerleri, ofiste klima kullanımını da arttırmakta. Fakat klimaların yetersiz kaldığı durumlarda oluşan ter kokusu, bizi olduğu kadar başkalarını da rahatsız eder. Bu gibi durumlarda faypack ıslak mendiller ter kokusunu hızlı ve pratik bir şekilde bastırmanıza büyük bir olanak sağlıyor. Özellikle yaz aylarında kendi üzerinizde ve ofisinizde ferahlık hissini arttırabilirsiniz.

1- Saf su içermeli.

Özel üretim teknikleriyle hazırlanan saf su, mikroorganizmalardan arındırılıyor. Onlarca işlemden geçirilmiş olan saf su, cilt için en iyi seçeneklerden biri ve içerisinde zararlı bakteriler bulunmuyor.

2- Paraben içermemeli.

Parabenler hem zehirli hem de toksik özellik taşıyan maddeler oldukları için cildi hassaslaştırabiliyor ve alerjik reaksiyonlara neden olabiliyorlar. Deride alerjik tepkimelere yol açabildikleri ve hatta kansere neden olabildikleri için paraben içermeyen ıslak mendilleri tercih etmelisin.

3- Sentetik lif içermemeli.

Sentetik lifler biyolojik olarak çözünmeyen, yapılarında doğal lif barındırmayan ve kimyasal sentez yoluyla elde edilen polyesterlerdir. Ürünlerimiz tamamen doğal liflerden oluşuyor.

4- Parfüm yerine, doğal koku!

Islak mendil seçimindeki en önemli etkenlerden biri de ürünün kokusudur. Burna hoş gelen kokular her ne kadar ürünü almaya teşvik etseler de bu hoşluğu aslında pek çok kimyasalın bir araya gelmesine borçlular. Doğal kokudan yana olmakta fayda var.

5- pH dengesi nötr olmalı.

Cildi tahriş etmemesine dikkat edildiği için genel olarak ıslak mendillerin pH değeri 5.5 civarındadır.

6- Yumuşak dokulu olmalı.

Kullandığın ıslak mendilinin organik maddelerden yapılmış olması ve %100 pamuktan üretilmiş olmasına dikkat edilmeli. Pamuklu ıslak mendiller yumuşak dokularıyla cildine uyum sağlayıp rahatsızlık vermiyor.

7- Zararlı kimyasallar içermemeli.

Islak mendil nasıl olmalı, sorusuna vereceğimiz bir diğer yanıt ise bu ürünlerin dermatolojik testlerden geçirilmiş olması gerektiği. Çünkü pişik ve tahriş oluşumu gibi istenmeyen reaksiyonlar dermatolojik testlerden geçen ıslak mendillerde daha az görülüyor.

İlgili tüm dinamikler düşünülerek uygun bursa ıslak mendil kullanılması, hayatı kolaylaştırır. Bununla beraber cilt yapısı da göz ardı edilmemelidir. Doğru ürünün, doğru zamanda, doğru şekilde kullanılması, sağlık ile ilgili önemli bir noktadır. Faypack ıslak mendil ürettiği ürünler ve sunduğu nitelikli hizmetle, tüketiciye gerekli konforu sağlamaktadır. Faypack ıslak mendilleri olarak, bütün bunlara uyuyor ve sektörde lider bir marka olarak gelişmeye devam ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri