Sönmez Outdoor Şişme Çadırları İle Farklı Bir Deneyim

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Sönmez Outdoor, dünya çapında bir yenilik ile karşımıza çıktı. Kısa bir zaman içerisinde tüm dünyaya yayılan şişme kamp çadırları ile birlikte tatiller artık daha zevkli.. 3 ve 4 kişilik olarak hazırlanan şişme çadırlar farklı renk seçenekleri ile tatil sevenler ile buluşuyor. London olarak adlandırılan modeller içerisinde talep eden kişiler ek özelliklerden de yararlanabiliyor. Lüks ve konforu tatilde dahi yaşamak isteyenlerin tercihi haline gelen şişme çadırlar dört mevsim uygun bir şekilde tasarlanmış.

Her türlü hava koşulu baz alınarak hazırlanan bu özel yapım çadırlar otel konforunu adeta ayaklarınıza getiriyor. Üstelik hazır hale getirmek de oldukça kolay. Pompa kullanarak sadece 3 dakika içerisinde şişme çadırlar ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan bu çadır modelinin en büyük özelliği ise özellikle kış aylarında çadır içerisinde kamp sobası kurma imkanı olarak herkesin ilgisini çekiyor. Sıradan çadırlar üzerinde böyle bir imkan bulunmamasına rağmen özel olarak hazırlanmış şişme çadırlar baca çıkışı yer alıyor. Böylece kişiler en zorlu hava koşullarında dahi sıcacık şekilde tatillerinin keyiflerini çıkarma şansı elde ediyor.

Yüksek Performanslı Kamp Çadırı Şimdi Tüm Dünya’da

Sönmez Outdoor ile birlikte Volvax teknolojisi birleşti. Böylece elde edilen deneyimler ile birlikte şişme çadır konusunda bir ilk yaşandı. Dünya çapında lider konumda yer alan başarılı firma, dakikalar içerisinde rahat tatilin adresi haline geldi. Akıllı teknoloji ürünü olan bu çadırı kullandıktan sonra sadece bir tuş ile söndürebilirsiniz. Çadırı kullanacak olan kişiler için pek çok test yapıldı. Testlerden başarılı bir sonuç elde eden şişme çadır ise sonunda tüm dünya ile tanıştı. Şeffaf pencere, Uv ışınlarına karşı dayanıklılık gibi pek çok konuda tam not almayı başardı.

Hemen her kategoride başarılı bir özellik sergileyen çadır aynı zamanda sağlık konusunda da başarısını ortaya koyuyor. Tamamen antimikrobiyal kumaş ile üretildi. Böylece mikrop, bakteri gibi hiçbir madde çadırdan giremiyor. Sizler de konforlu tatil hakkında araştırma yapıyorsanız ilk adresiniz mutlaka Sönmez Outdoor şişme kamp çadırları olmalı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri