Günay Güvenç milli takımı hak ediyor

Konyaspor maçında kurtarışlarıyla ve birde penaltı kurtarmasıyla takımının kazanmasında başrol oynayan Günay Güvenç, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırken bu ismin A Milli takıma davet edilmesi gerektiği görüşü ön plana çıktı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı file bekçisi ve takım kaptanı Günay Güvenç, Konyaspor maçına damga vuran isim oldu. Ev sahibi Konyaspor’un penaltısını kurtaran başarılı kaleci her zaman olduğu gibi takımının en iyisi olmayı başardı. Şu ana kadar iki asist yapan, iki penaltı kurtaran Gaziantep Futbol Kulübü kalecisi Günay Güvenç, her geçen hafta başarılı performansını artırarak devam ederken takımına ise büyük bir katkı sağlıyor.
Kırmızı-siyahlı takımda oynadığı maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla taraftarın sevgilisi haline gelen Güvenç, Süper Lig’de “en çok kurtarış yapan”, “en çok asist yapan” ve “en çok penaltı kurtaran” kalecisi unvanlarını taşıyor. Alınan sonuç ile Gaziantep FK hanesine 3 puan yazdırarak puanını 15’e çıkarttı. Konyaspor ise 18 puanda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri