Pençe-Kilit Harekatı'ndan acı haber geldi. Uzman Çavuş İbrahim Han şehit oldu... ŞEHİT İBRAHİM HAN KİMDİR? Pençe Kilit Harekatı'nda Şehit Olan İbrahim Han Nereli, Kaç Yaşında?

Pençe-Kilit Harekatı'ndan yürekleri yakan haber geldi. Uzman Çavuş İbrahim Han şehit oldu. Kahraman askerimizin ölüm haberi memleketinde üzüntüyle karşılandı. Peki Şehit Askerimiz İbrahim nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

İbrahim Han kimdir? Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Twitter üzerinde yaptığı açıklamanın ardından Pençe Kilit Harekatı'nda Uzman Çavuş İbrahim Han'ın şehit olduğu öğrenildi. Şehidin ölüm haberi sosyal medyada gündem olurken İbrahim Han nereli, kaç yaşında gibi sorular araştırılıyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar.

ŞEHİT İBRAHİM HAN KİMDİR? 

Pençe - Kilit Operasyonu'nda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Han'ın 25 yaşında ve alen Van Gevaşlı olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Han'ın mayına basması sonucunda şehit olduğu belirtildi. İbrahim Han için siyasi  partiler ve isimler de baş sağlığı mesajları yayımladı:

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan İs.Uzm.Çvş. İbrahim Han'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri