Şanlıurfa temsilcilerinin kupadaki zorlu rakipleri belli oldu...Şanlıurfaspor, Karaman Futbol Kulübü'yle, Karbel Karaköprü Belediyespor ise Göztepe ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur heyecanı yaşanacak. 3. Tur kura çekiminde Şanlıurfaspor birinci torbadan katıldı. Çekilen kura sonucunda Şanlıurfaspor, Karaman Futbol Kulübü ile eşleşti. Diğer temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor ise Göztepe ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur kuraları çekilde temsilcilerimiz Şanlıurfaspor ve  Karaköprü Belediyesporun rakipleri belli oldu. 

ŞANLIURFASPOR
Şanlıurfaspor ile Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında kozlarını paylaştı. Şanlıurfa Gap Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 4-2 kazanan temsilcimiz bir üst tura yükselmeyi başardı. Şanlıurfaspor'a galibiyeti getiren golleri Behlül Aydın, Seyit Gazanfer ve Bünyamin Balat (2) kaydetti. Karşıyaka'nın golleri Fatih Taşdelen'den geldi. Bir üst tura yükselen ceylanların  Ziraat Türkiye Kupası 3. Turdak rakibi çekilen kura sonucu belli oldu.Kura çekimine Şanlıurfaspor birinci torbadan katıldı. Çekilen kura sonucunda Şanlıurfaspor, Karaman Futbol Kulübü ile eşleşti.

KARAKÖRÜSPOR
Karaköprü Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 1922 Konyaspor deplasmanda karşı karşıya geldi. Şanlıurfa temsilcisi sahada 2-1 galip gelerek 3. tura  yükseldi. Takıma galibiyeti getiren golleri 17. dakikada M. Burak Taşdemir ve 90+1. dakikada Selim Şahin kaydetti. Karaköprü ekibinin Ziraat Türkiye Kupası 3. turdaki rakibi ise Süper ligin köklü kulüplerinden Göztepe oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri