Polis promosyon çözüme kavuşuyor!Polise müjdeli haber geliyor! Vakıfbank EGM promosyonda 50 bin TL iddiası! 2022 EGM polis promosyon ne kadar oldu?

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis promosyon ödemeleri hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın ardından EGM'nin polis maaşlarına ne kadar promosyon vereceği araştırmaları başladı. Peki, Polis promosyon ödemeleri ne oldu, gelişme var mı? EGM polis promosyonu ne kadar, kaç TL oldu? İşte, Polis promosyonlarında son durum..

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) polis maaş artışlarına ilişkin daha önce yaptığı açıklamasında, polis maaş promosyon protokolünün 18 Mart 2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalandığı ve yapılan anlaşma gereği de promosyon ücretinin 104 TL'den 300 TL'ye çıkarılarak yüzde 188 artış sağlandığı bildirilmişti.

Daha sonra konuyla ilgili kritik bir açıklama da Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer'den geldi.


FARUK SEZER'DEN POLİS MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLAMASI!
Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonları hakkında yaptığı açıklamasında anlaşmanın 1 hafta içerisinde açıklanması durumunda en az 50.000 TL istediklerini, şayet anlaşmanın Kasım veya Aralık ayına sarkması durumunda ise en az 75.000 TL isteyeceklerini söyledi.


POLİSLER PROMOSYON ÜCRETLERİNİ NE ZAMAN ALACAKLAR?
EMNİYET SEN ve Polisin Sesi platformu öncülüğünde talep edilen 50.000 TL maaş artışı için gereken nihai net miktar 50.000 TL olarak belirlendi. Vakıfbank 30.000 lira talep ederken müzakereleri sürdüğü bildirildi. Polislere promosyon ödemelerinin ise anlaşmanın tamamlanmasının hemen sonrasında yatırılması bekleniyor.

EGM POLİS PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL OLDU?
Vakıfbank'ın EGM'ye promosyon için sunduğu 18.000 TL'lik rakam kabul edilmedi. Bunun üzerine Vakıfbank polis promosyonunu 30.000 TL'ye çıkardı. Ancak EGM, üç aylık maaş artışına ilişkin net bir açıklama yaparak 50 bin lira istedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri