İzmir Tepecik ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Doktor Didem Didar Balcı hasta yakını olan anneye bağırdı! Görüntüler gündem oldu... Video Haber

İzmir Tepecik Devlet Hastanesi'nde görev yapan Doktor Didem Didar Balcı, bir hastaya karşı sergilediği tutum ve söyledikleri ile sosyal medyada viral haline geldi. Dr. Didem Didar Balcı, "İşim var sanane. Yöneticim çağırdı. Sana hesap mı vereceğim? Sanane. Sen kimsin? Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun" sözleri ile Türkiye'nin gündemine oturdu.

Didem Didar Balcı kimdir? İzmir Tepecik Devlet Hastanesi'nde bir hasta ile koridorda tartışan Dr. Didem Didar Balcı, söyledikleriyle Türkiye'nin gündemine oturdu. Çocuklu bir anneye hastane koridorunda sert sözlerle çıkışan Doktor Didem Didar Balcı, "İşim var sanane. Yöneticim çağırdı. Sana hesap mı vereceğim? Sanane. Sen kimsin? Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun" ifadelerini kullandı. Bu söylem sosyal medyadaki tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Konu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca henüz bir açıklamada bulunmadı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri