Yüksek Bel Bikini Takımı

Yüksek bel bikini takımı, geleneksel bikinilere göre daha yüksek bellidir ve geleneksel stillere göre üstte daha fazla koruma sağlar. Genellikle suda rahatlık için esneklik sağlayan ve su dışında katıldığınız sörf veya kürek sörfü gibi herhangi bir aktivite için destek sağlayan naylon/spandeks kumaştan yapılırlar.

Yüksel bel bikini tasarımları; üstte sütyene benzer ve kadının göğüslerini örten iki üçgen kumaştan ve altta önü kasıkları ve arkası kalçaları kaplayan iki üçgen kumaştan oluşan iki parçalı bir kadın mayosudur. Yüksek belli bikini takımı, kalça kemiğinden kalça kemiğine kadar uzanan yüksek kesimli bir alt ve göğüs çizgisinin altından göbek çizgisinin hemen üstüne kadar uzanan bir üst kısmı olan iki parçalı bir mayodur. Yüksek kesimli altlar normal bikinilere göre daha fazla kapatıcılık sağlar.

Yüksek belli bikini seti, vücudunuzda ne kadar alçak veya yüksek giyeceğinizi ayarlamanıza izin veren, üst kısmının her iki yanında ayarlanabilir askıları olan iki parçalı bir mayodur. Takım elbisenin alt kısmı normalde uyluk bölgenizin yarısından fazlasını kaplar. https://www.beyyoglu.com/kadin-bikini/ internet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri