Gaziantep Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala konuşan Şerif Dalgıç: “Ben Meclis Üyesi adayıyım Başkanlık için aday değilim”

Gaziantep Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala konuşan 12. Meslek Grubu Üyesi Şerif Dalgıç, şu an için sadece Meclis Üyeliği için aday olduğunu Başkan adaylığını düşünmediğini vurgulayarak, “Ben Meclis Üyesi adayıyım Başkanlık için aday değilim” dedi.

Yurtiçi-Yurtdışı Lojistik ve Hizmet Sağlayıcıları Meslek Komitesi 12. Grup Meclis Üyesi iş insanı Şerif Dalgıç, memleket için kimin hayırlı olacağına seçime katılan üyelerin karar vereceğinin altını çizdi.

DEMOKRASİ GEREĞİ

Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük araç filosuna sahip olan firmalardan Giray Group’un Yönetim Kurulu Başkanı olan Şerif Dalgıç, “Yaklaşan Ticaret Odası seçimleri öncesinde sektörde gruplaşmalar meydana geldi. Demokrasinin gereği her oy kullanan üye mutlaka projeleri, yakınlığı, samimiyeti ve dürüstlüğüne güvendiği kimselere oy verecektir.
Benim bulunduğum meslek Grubu’nda da birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Seçim öncesi spekülatif haberlere göre benim seçimlere müdahale ettiğimin söz konusu olduğunu öğrendim. Sizin aracılığınızla duyurmak istiyorum.

KİMSEYE MÜDAHALE ETMEM

Ben kendi Meslek grubum ve işimle ilgili sektörlerde tabii ki söz sahibi olmak isterim. Ancak bu benim Ticaret Odası Başkanlığı’na aday olduğum anlamına gelmez. Grupta birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Projesine, mesleği ileri taşımaya yönelik düşüncelerine katıldığım kişilerle hareket etmeyi seçeceğim. Şahsımı diğer gruplara ve mesleklere müdahale ettiğim yönünde ithamda bulunanların başka hesaplar içinde olduğunu gördüm.

SEKTÖRÜMDE SÖZÜM OLMALI

Şu an için Ticaret Odası Başkanlığı’na aday olmadığımı duyurmak istedim. Ben aday değilim, sektörümü ilgilendiren her konu da söz hakkımı kullanmamın demokratik bir hak olduğunu kamuoyuna bildirmek isterim.” diye konuştu.
İş insanı Şerif dalgıç, lojistik, filo araç kiralama sektörünün yanı sıra akaryakıt, personel servisi, iç ve dış ticaret konularında faaliyet gösteren şirketlerin de Yönetim Kurulu’nda bulunduğunu sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri