Fason Şampuan Dolumu

Dünyada çeşitli ürünlerin üretimi arttıkça, ortaya çıkan bu talebi belirli markalar karşıladığında, arz talebe yetişememiş oluyor. İşte ortaya çıkan bu talebi karşılamak için, fason üretim son dönemde sıklıkla tercih edilmektedir. Şampuan kullanımının artması da bu alana yeni markaların girmesine sebep oldu. Böylece şampuanı üreten ile pazarlayıp satan firmaların farklılaşması gerekir. Biz de Ravive Cosmetics olarak, bu alanda hizmetlerimizi genişleterek, fason şampuan dolumu ile de yanınızda yer almaya başladık. Peki, fason şampuan üretimi nasıl yapılıyor? Şimdi bundan bahsedelim.

Fason Şampuan Dolumu Nasıl Yapılır?

Bazı ürünleri satın aldığınızda, ürünün üzerinde yazan marka, aynı zamanda o ürünün üreticisi olmayabilir. Peki, bu nasıl oluyor? Ürünü satan ve pazarlayan kişi farklı, üreten kişi farklı oluyor. Yani fason üretim. Böylece satıcı üretim aşamasında yer almazken, üretici de ürünün satışı ile ilgilenmiyor. Bu da ürünlerin kalitesini arttırdığı gibi niteliğini de çoğaltıyor. Peki, fason dolum yapılan şampuanlarda bu süreç nasıl işliyor?

Şampuanın cilt sağlığını tehlikeye atmaması lazım. Bu sebeple öncelikle üretici firma ve satıcı marka şampuanın niteliklerinde bunu da düşünmek zorunda.

Sonrasında üretilecek şampuan sayısı, boyutu, kutusu, içeriği, etken maddesi, özelliği vb. detaylar belirlenir.

İlk ürün üretilir, ardından bu ürünün kalite kontrolü gerçekleştirilir. Cilt sağlığına uygunluğu da analiz edildikten sonra seri üretime başlanır.

Seri üretim sırasında, üretim süreci kontrol altında tutulur ve son teknolojik araçlar kullanılır.

Üretim aşaması tamamlandıktan sonra belirlenen özellikteki kutulara şampuan dolumu gerçekleştirilir.

Kutunun tasarımı da satıcı firma tarafından belirlenir. Üretici firma dolumu ve üretimi gerçekleştirir.

Dolum bittikten sonra ürünlerin tamamı satıcı markaya teslim edilir.

Satıcı marka bazı durumlarda üreticiden ambalajlama, paketleme ve baskı işlemlerini de talep edebilir. Bunları talep ederse, fiyat farklılaşacaktır.

Fason Şampuan Dolumu Maliyeti Nasıl Belirleniyor?

Üretilen her fason ürünün nitelikleri, içeriği, sayısı vb. faktörler dikkat çekici olur. Bu nedenle şampuanın da talep edilen üretim faktörlerine göre maliyeti farklılaşır. Peki, fason şampuan dolumu maliyetleri neye göre belirleniyor?

Öncelikli olarak üretilecek fason şampuan sayısı belirlenmelidir.

Ardından ürünün içeriğinin nasıl olacağı kararlaştırılır.

Hammaddeleri kimin temin edileceği belirlendikten sonra üretime başlanır.

Üretim aşamalarında ek talepler olursa onlar gerçekleştirilir ve dolum yapılır.

Ambalajlama, paketleme ve baskı işlemleri talepleri varsa onlar da gerçekleştirilir ve süreç tamamlanır.

Yukarıdaki süreçte, çeşitli işlemler maddeler halinde verilmiştir. Bu maddelerden yola çıkarak, fason şampuan dolum maliyeti belirlenir. Sürecin daha nitelikli tamamlanabilmesi, maliyetin daha şeffaf şekilde çıkarılabilmesi için fason üretim yapacak firma ile satış yapacak firma tüm detayları en ince ayrıntısına kadar görüşmesi gerekir.

Fason Şampuan Dolumu: Ravive Kozmetik

Sektörde çok uzun süredir elde ettiği tecrübe ile Türkiye’deki büyükşehirlerde fason dolum ve üretim hizmetleri sunan Ravive Private Label, kaliteli üretimi en güvenilir şekilde uzman çalışanlar sayesinde gerçekleştirmektedir. Bu nedenle süreci deneyimli ekibimiz ve üstün teknolojiye sahip üretim aşamalarımız ile gerçekleştiriyoruz.

Cilt sağlığına uygun,

Talep edilen niteliklere entegre,

Tamamen kalite standartları çerçevesinde üretilen ürünler ile fason üretim konusunda daima tercih ediliyoruz.

Fason şampuan dolumu konusunda, talep ettiğiniz nitelikleri bize bildirerek, daha net sonuçları öğrenebilirsiniz. Ayrıca Private Label Cosmetics firması olarak, şampuan üretiminde İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Çorlu ve Gebze gibi önemli şehirlerin yanı sıra, Marmara Bölgesi’nin sanayi bölgelerinde de yanınızdayız. Üretim aşamaları, dolum süreci ve diğer konularda detaylı bilgi edinmek isterseniz, iletişim sayfamız üzerinden hemen bizimle iletişime geçebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri