DKY İnşaat'tan Kentsel Dönüşüme Büyük Yatırım

Birçok insan kırsaldan çok şehirlerde yaşamayı seviyor. Bunun sonucunda da şehirler sürekli gelişiyor ve nüfusları arttıkça yeni zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Nüfusu arttıkça mega kent İstanbul'da yaşam alanlarının depreme karşı daha dayanıklı olması ve insanların daha modern yapılar içinde yaşamlarını devam ettirmesi amacı ile başlatılmış olan kentsel dönüşüm, birçok özel firma ya da kamu tarafından desteklenen projelerle gerçkeleşiyor. Kentsel dönüşüm, kullanılmayan ya da kullanılırken birçok sorunu beraberinde getiren alanları yeniden tasarlıyarak o alanları, insanların yaşamak, çalışmak ve eğlenmek isteyip kaliteli bir yaşam sürecekleri yerlere dönüştürerek şehirlerin bu zorlukları çözmesine yardımcı olmamızı sağlar.

1961 yılında temelleri atılan ve sektörde yarım asrı geride bırakan DKY İnşaat, şehirleri seviyor ve İstanbul'un birçok noktasında kentsel dönüşüm konut projelerine imza atarak kentsel dönüşüm yoluyla en iyi yerleri oluşturma konusunda uzman kadrosuyla gerekli yatırımları yapıyor.

Şehir Yaşamına Yeni Bir Bakış

Yazının başında da belirttiğimiz gibi dünya nüfusu kentsel alanlara taşındıkça, şehir içi bölgelerin yoğunluğuna ve işlevselliğine bir dönüş görüyoruz. Günümüzün şehir evlerini hayata geçirmek, uygun fiyatlı yaşam için uzman vizyonu, akıllı tasarım, kalite tutkusu ve aidiyet ve topluluk duygusunu teşvik etmede derin uzmanlık gerektirir. Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde ilk akla gelen ve ilk tercih edilen kurum olarak dikkat çeken DKY İnşaat, modern kent yaşamıyla beraber insanların öncelikleri de değiştiğinin bilincinde kaliteyi, hem inşaat kalitesi hem de insanların yaşamını güzelleştiren bir katma değer olarak görüyor. DKY İnşaat, her projesindeki kalite anlayışıyla, insanı ve doğayı merkez alan mimari kimliğiyle, 55 yıllık deneyimiyle kentin yaşam kalitesini artırırken, bu uzmanlığını, evlerin tasarımı ve inşası ile ilgili olarak daha akıllı düşünme konusunda bir üne sahip olan şehir geliştiricileri aracılığıyla sunuyor.

Bir Evden Fazlası Yeniden Tasarlanan Çalışma Alanları

En iyi şekilde düşünebileceğimiz ve işbirliği yapabileceğimiz daha iyi şehir çalışma alanları sunmaya yardımcı olan kentsel dönüşüm noktasında DKY İnşaat, insanların sadece yaşamak için değil, hayatlarını kazanmak için çalıştıkları yerler de tasarlıyor. DKY İnşaat, üretkenliği ve işbirliğini artırmak, yaratıcılığı teşvik etmek, en iyi yetenekleri çekmek, fikirleri kuluçkaya yatırmak ve çeşitli bir işgücü için esneklik sağlamak için tasarlanmış yenilikçi çözümlerle işyeri trendlerine yanıt veriyor.

DKY İnşaat aynı zamanda entegre dağıtım modelini ve küresel ölçeğini kullanarak, en iyi ticari alanları, işyerleri, apartmanları ve ortak alanları oluşturmak ve işlevsel, eğlenceli ve insanlar ile yer arasında gerçek bir bağlantıyı teşvik eden alanlar sunmak için oluşturulacak projelerde kamu ile entegre kaliteli yatırımlara imza atıyor.

Kentsel dönüşüm, kentsel alanları yeniden canlandırmak ve büyük şehirleri gerçekten harika yapan şeyin ne olduğunu anlamakla ilgilidir. Bu tür projeler tipik olarak şehir içi konumların büyük ölçekli, karma kullanımlı yeniden geliştirmelerini (apartmanlar, işyerleri, perakende ve kamusal alanlar dahil) içerir. Anahtar, mevcut altyapıyı yeniden tasarlayarak alanları dönüştürmek, içinde yaşayan çeşitli topluluklar için özel ve özel olarak hazırlanmış bir şey sunmaktır.DKY İnşaat, misyon olarak olumlu çevresel ve sosyal etkiler yaratma taahhüdünü yansıtan sürdürülebilirliği olarak belirlerken, yenilikçi ve canlı şehir mekanları tasarlama ve inşa etmede endüstri lideri olmayı da vizyonuyla yoluna devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri