Boran Reklam Hizmetleri ve Sağladığı Kolaylıklar

Boran Reklam pek çok uygulama ve proje ile müşterilerine hizmet eden kurumsal bir reklam ajansıdır. Boran Reklam tarafından sunulan dijital baskı ve araç kaplama hizmetleri ile pek çok kurumun ve işletmenin ihtiyaçları karşılanıyor. Özellikle farklı ürünlere ve farklı şekillerde yapılan baskı ile tasarım açısından oldukça etkili sonuçlar elde ediliyor. Boran Reklam tarafında sunulan tüm hizmetlerde müşteri memnuniyeti önemli önceliklerden birisi haline gelmiştir.

Dijital Baskı Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

Dijital baskı dijital ortamda yer alan farklı içeriklerin istenilen ürünler ya da materyallerin üstüne basılması tekniğidir. Dijital baskılar afiş, broşür, bilboard, logo gibi farklı materyallerin basılmasında sıklıkla kullanılır. Dijital baskı oldukça farklı malzemelerle yapılabildiği için kullanım alanları giderek artıyor. Pek çok firma ve kurum reklam ya da duyuru amaçlı olarak dijital belgeler yayınlar. Bunun yanında film ve kitap tanıtımları, sergi duyuruları ya da sosyal etkinlik afişleri için halka duyurulması amacıyla dijital baskı uygulanır. Bu içeriklerde farklı materyaller tercih edilebilir. Bu içerikler çoğu zaman bilgisayarda programlar tarafından hazırlanır ve seçilen materyale basımı gerçekleştirilir. Bu materyaller arasında yer alan kağıt, folyo ve brandaya dijital baskı yapılabiliyor. Bu sayede firmanızın tanıtımını kendi tasarımınızla yapabilirsiniz.

Araç Kaplama İşlemi Nedir?

Araç giydirme ya da kaplama işlemleri genellikle reklam amaçlı yapılır. Pek çok işletme ve kurum kullanmış oldukları araçlar için kaplamalar yaptırır. İşletmelerin dışında taksilerde, otobüslerde ve minibüslerde de araç kaplama işlemleri yapılabiliyor. Bunun dışında farklı reklam ajansları ve araç kaplama firmaları özel araçlara da araç kaplama hizmeti sunar.

Araç kaplama işlemleri kapı logosu, bölgesel araç kaplama ve komple araç kaplama şeklinde yapılır. Kapı logosu kaplamada sadece araçların kapıları için giydirme yapılır. Bölgesel araç kaplamada aracın sadece belirli bölümlerine şirket logoları ya da hizmetlerin yer aldığı giydirmeler yapılır. Komple araç giydirmede ise aracın dışı tamamen kaplanır. Bu giydirme türü genelde toplu taşıma araçlarında sıklıkla yer alır. Firmamız tarafından araç kaplama hizmetleri müşteri istekleri doğrultusunda yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri