Polisgücü yeni bir tarih yazacak

Hokeyde Türkiye’nin gururu olan ve hem şehrimizi hemde Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü 2023’te yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

KADINLARDA EV SAHİBİ POLİSGÜCÜ
 Kadınlarda EuroHockey Kulüpler Challenge 1’ de mücadele edecek olan Gaziantep Polisgücü, Dünya’nın dört bir yanından çok sayıda rakımı Alanya’da konuk edecek. 26-29 Mayıs 2023 tarihinde Alanya’da oynanacak olan maçlarda Polisgücü Kadın hokey takımının rakipleri İtalya’dan HC Argentina, Litvanya’dan Siauliai, İskoçya’dan Clydesdale Western olacak. İki grup halinde oynanacak maçlarda Gaziantep Polisgücü B grubunda yer alacak.

ERKEKLER İRLANDA’DA OLACAK
Şampiyon kulüplerin yer aldığı ve hokeyin en üst ligi olan Trophy 2’de yer alacak olan Gaziantep Polisgücü erkek hokey takımı maçlarını İrlanda’da oynayacak. Türkiye’yi İrlanda’da temsil edecek olan Polisgücü Erkek hokey takımı maçlarını 26-29 Mayıs 2023 tarihinde İrlanda’da da oynayacak. Şampiyon Polisgücü Şampiyon takımlarla hokeyin en üst liginde mücadele edecek. Polisgücü, İrlanda’da da A grubunda yer alacak ve Çek Cumhuriyeti’nden TJ Plezen Litice, Polonya’dan WKS Grunwald Poznan, Hırvatistan’dan Hank Mladost ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

KAPLAN TAKIMLARINA İNANIYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Külübü’nü yıllardır Avrupa’ya taşıyan ve hem ilimizi hemde ülkemizi hokeyde başarılı bir şekilde temsil edilmesini sağlayan Başkan Mehmet Kaplan, Avrupa’da hem erkeklerde hemde kızlarda hokeyin en üst liginde yer aldıklarını belirterek her iki takımınında bu maçlardan en iyi sonuçları alacağına inandığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri