Arbor Ahşap Pencere ve Kepenk Hizmetleri Avantajları

Ahşap pencere sağladığı özelliklerle uzun yıllardır kullanılan ürünler arasında yer alır. Ahşap pençeler iyi bir şekilde korunduğunda hava ve nemin olumsuz etkileri nedeniyle değişime uğramaz. Özellikle farklı hava ve iklim koşullarına karşı dayanıklılık gösterir. Ahşap pencereler hafif olmalarına rağmen sağlamlık açısından da oldukça serttir. Ayrıca ahşap işlemek için oldukça iyi bir özellik sunar. İstenilen şekil verilebilir ve her yere uygulanabilir.

Ahşap Pencerelerin Avantajları Nelerdir?

Ahşap pencere iyi bir şekilde seçildiğinde ve iyi şekilde bakıldığında değişken hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Ahşap pencere fiyatları oldukça uygun olduğundan pek çok konutta maliyeti düşürmek amacıyla tercih edilebilir. Bu pencerelerde ısı kayıpları düşük olduğundan ısınma harcamalarından da size yarar sağlayacaktır. Arbor tarafından üretilen tüm ahşap pencerelerde iç ortamdaki nem oranına bakılmaksızın su buharının yoğuşması görülmez. Ayrıca ahşap pencereler oldukça sağlıklı ve doğa dostu özellikler de sunar. Bu nedenle her alanda ahşap pencereler tercih edilebilir. Ahşap pencere türleri arasında simplist, epoch, flat, enef, giyotin ve casements bulunur.

Kayar Katlanır Kepenk Özellikleri Nelerdir?

Kayar katlanır kepenk binanın cephesi ile birleşik ve hareketli özelliklere sahip güneş ışığı kırıcılarının kullanımı için tercih edilen sistemlerdir. Bunu sağlarken konutların cephelerinin mimari özelliklere kavuşmasına da yardım eder. Arbor kayar katlanır kepenkler uygulayarak müşterilerinin isteklerine cevap vermektedir. Bu sistemlerde başta alüminyum profiller olmak üzere estetik açıdan ya da statik değer için farklı malzeme tercihleri olabilir.

Kayar katlanır kepenkler kurulduğu zaman cephenin temel bir parçası haline gelecektir. Bu nedenle de standart ölçülerle değerlendirmek doğru olmaz. Ancak bu sistem için gerekli olan bazı limit ölçüler de söz konusu olabilir. Uzman ekibimiz gerekli değerlendirmeyi yaparak ve uygun malzemeleri sizinle beraber seçerek kayar katlanır kepenk uygulamasına geçer. Bu sistemde yer alan panel ve taşıyıcılar için farklı renk ve desen seçenekleri söz konusudur. Ayrıca Arbor kalitesinin bir göstergesi olan doğal ahşap kaplamalar da panel ve taşıyıcılarda uygulanır. Bu durumda müşteri istek ve ihtiyaçları firmamız için oldukça önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri