Gaziantep FK'lı taraftarlar isyan etti, kombineler ne olacak?

Gaziantep Futbol Kulübü’nün iç saha maçlarını Hatay’da oynamak zorunda kalması bir yana, Kalyon Stadı’nın zemininin henüz hazır hale gelmemesi taraftarları isyan ettirdi. Çok sayıda taraftar, aldıkları kombinenin boşa gittiğini belirterek adeta isyan etti. Kalyon Stadı’nın ise 9. haftada oynanacak olan Adana Demirspor karşılaşmasına yetişeceği ve Gaziantep ekibinin bu maçı kendi sahasında oynayacağı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon bittikten hemen sonra ilk kazmanın vurulduğu Kalyon Stadı’nın ligde 6 maç geride kalmasına rağmen henüz hazır hale gelmemesi nedeniyle ilk üç iç saha maçını Hatay’da oynamak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nün 9. haftada karşılaşacağı Adana Demirspor maçının burada oynanması planlanıyor. Ancak, stadın henüz hazır hale getirilmemesi taraftarları isyan ettirdi.

ADANA DEMİR MAÇINDA AÇILIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün 7 Ekim 2022 tarihinde Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmada Kalyon Stadı’nın açılması bekleniyor. Kırmızı-Siyahlı takım ilk üç iç saha maçını Hatay’da oynamak zorunda kalırken taraftarıyla ise 9. hafta maçında buluşacak.

TARAFTAR İSYAN EDİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün maçlarını oynadığı Kalyon Stadı’nın çimlerinin hazır olmaması nedeniyle üç iç saha maçını Hatay’da oynarken kombine alan taraftarlar ise adeta isyan ettiler. Taraftarlar, “İnsanlar çoluk çocuğunun rızkından ödün verip şehre, takıma destek verip kombine alıyor, maçlara geliyor.Siz ne yapıyrsunz? Taraftar destek vermesin diye 3 ay yattınız, stada 1 çivi çakmadınız. Taraftarın takıma destek vermesi gerektği yerde stada kilit vurdunuz böyle başarı gelmez!” diye isyan ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri