Sanal Numara Satın Alma

Günümüzde birçok sosyal medya mecrası ve diğer web siteleri kişilerden telefon numarası ve sms onay kodu talep etmektedir. Bu tamamen kullanıcıların güvenliği açısından olup hiçbir zararı bulunmamaktadır ancak birkaç konu hariç. Sizlere kısaca bundan bahsetmek istiyoruz. Kullanıcılar kişisel telefon numaralarını girdiklerinde ilerleyen zamanlarda reklam mesajlarına maruz kalabiliyorlar ve buda son derece rahatsız boyutlara ulaşabiliyor. Smsonay.org olarak kullanıcılara uygun fiyatlı sanal numara hizmeti sunuyoruz. Almış olduğunuz sanal numaralar ile dilediğiniz uygulama için mobil onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Nasıl fake numara alabilirim? Sorunuza da hızlıca yanıt verelim;

Smsonay.org adresine girip sizden istenen bilgileri doldurarak üyelik işlemlerini tamamlamalısınız.

Ardından bakiye yükle sayfasına gelerek ihtiyacınız olan kadar bakiyeyi yüklemeniz gerekmektedir.

Daha sonra site anasayfasına gelerek dilediğiniz uygulamayı seçip ülke listesini görerek dilediğiniz ülkeden sanal numara alabilirsiniz.

Numara alma işlemini tamamladıktan sonra numaralarım sayfasına yönleneceksiniz ve orada bulunan numarayı telefon onay işlemi yapmak istediğiniz uygulamaya girerek mesaj göndermelisiniz.

Bu işlemi de yaptıktan kısa süre sonra onay kodunuz ekrana yansıyacaktır ve böylelikle numara onay işlemini tamamlamış olacaksınız.

Mobil Onay Güvenli mi?

Mobil onay işlemi son derece güvenli olup smsonay.org adresi üzerinden alacağınız fake numara tek kullanımlıktır. Yani aldığınız numara sim kart özelliği taşımamakla birlikte aynı numaradan ikinci defa onay alamazsınız. Kendi numarasını paylaşmak istemeyip gizli tutmak isteyenler, reklam mesajlarından rahatsız olanlar ve ikinci bir WhatsApp numarası kullanmak isteyenler https://smsonay.org adresinden kısa sürede işlemleri tamamlayabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri