Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü açıklaması

Süper Lig devi Fenerbahçe, Leicester City ile sözleşmesini uzatmadığı için kadroya giremeyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü için transfer girişimlerine başladığı iddia edildi. Fenerbahçe cephesinden ise bu iddia ile ilgili net açıklama geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün bu sezon neden forma şansı bulmakta zorlandığını açıkladı. Manchester United ile oynadıkları maçın ardından konuşan tecrübeli teknik adam, stoper pozisyonunda neden Wilfried Ndidi'nin görev yaptığına yönelik soru üzerine Çağlar Söyüncü'nün antrenman açısından istenilen seviyeye yakın olmadığını dile getirdi.
Gelişmeler sonrası kadroya girmesi zorlanan Çağlar'ın sezon sonuna kadar bir başka takıma kiralanabileceği ve takımında oynamadığı için mutsuz olan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun 1 sezon Fenerbahçe'de kiralık oynamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin Leicester City'de forma giyen milli futbolcunun transferi için girişimleri başladığı yönündeki haberlerin ardından Sarı-Lacivertliler'den açıklama geldi. Fenerbahçe yönetimi Çağlar Söyüncü ile ilgili bir girişimde bulunmadıklarını ifade etti.
Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City ile Premier Lig'de henüz süre almazken, yalnızca İngiltere Lig Kupası'nda 1 maçta forma giydi.

2018 yılında Freiburg'dan yaklaşık 21 milyon Euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibine transfer olan 26 yaşındaki Milli stoper, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giymişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri