Gaziantep FK süper başladı! İlk 4 maçta neler yaşandı?

Geçtiğimiz yıl aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Gaziantep Futbol Kulübü, 2022-2023 sezonuna süper bir başlangıç yaptı. Teknik Direktör Erol Bulut ise yola devam eden ve yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz yıllara oranla bu sezon lige muhteşem bir giriş yaptı. Şu ana kadar 4 maçta 3 galibiyet birde beraberlik alan Kırmızı-siyahlı takım 10 puanla 2. sırada kendine yer buldu.

Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sezona merhaba diyen Gaziantep Futbol Kulübü, arkasından Ankaragücü’nü 1-0, Hatayspor’u 2-1 ve Antalyaspor’u da 5-2 mağlup ederek 10 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, ligde zirvenin ortağı oldu. 10 puanla Beşiktaş ile birlikte zirveyi paylaşan Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz yıllara oranla süper bir başlangıç yaptı.

İLK 4 MAÇTA 9 GOL
Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz sezon yaşadığı gol sorunu ilk 4 haftada olmadı. Gaziantep ekibi ilk 4 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 4 gol gördü. Kırmızı-siyahlı takım önemli bir seri yakalarken 3 maçını kazanarak ligde zirvenin ortağı oldu.

BULUT KADROYU BOZMADI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sezona başladığı ilk 11 ile son Antalyaspor maçına kadar devam etti. Kırmızı-Siyahlı takımın hocası, Mustafa Eskihellaç’ın sakatlanması sonrasında Antalyaspor karşılaşmasında bu futbolcunun yerine Mirza Cihan’ı ilk onbirde çıkardı. Şu ana kadar lige başladığı onbirle yoluna devam eden Erol Bulut, takımının 10 puan toplamasında önemli pay sahibi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri