Gaziantep FK, Hatay'da nasıl kazandı? Sezer Cihan galibiyetin perde arkasını açıkladı

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Sezer Cihan, 5-2 kazandıkları Antalyaspor maçından sonra OLAY SPOR’a konuştu;

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Sezer Cihan, 5-2 kazandıkları Antalyaspor karşılaşmasından sonra Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel ile bir araya gelerek 4 maçta alınan 10 puanı ve şu ana kadar yapılanları anlattı. Cihan, Antalyaspor galibiyetini “İnandık ve kazandık” diye yorumladı.

2-1’DEN 5-2 KAZANMAK TARİH
Bu sezon gerek transferde gerekse kulüple ilgili tüm işlerde yetkili olan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Sezer Cihan, şu ana kadar gerek transferde gerekse kulübün yeniden yapılanmasında önemli bir adım attıklarını söyledi. Antalyaspor ile oynadıkları ve 5-2 kazandıkları maçı yorumlayan Sezer Cihan, “Aslında bu maç tarihi bir maç oldu. 2-1 mağlup durumdan 5-2 kazanmak çok önemliydi. Bu maçı inandık ve kazandık. Futbolcularımızı, teknik heyeti ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Daha iyi günler bizleri bekliyoruz” dedi.

İLK YARI FARKLI, İKİNCİ FARKLI OYNADIK
Gaziantep Futbol Kulübü’nün 5-2 kazandığı Antalyaspor maçında ilk yarıda farklı ikinci yarıda farklı bir görüntü sergilediklerini dile getiren Sezer Cihan, “Maça iyi başladık. İstediğimiz gibi oynamaya çalıştık ama sonraki dakikalarda rakibin oyun üstünlüğü ve hızlı isimleri takımımızı olumsuz etkiledi. İlk yarıyı en az hasarla kapatarak ikinci yarıya çok iyi başladık. Hocamızın hamleleri ve oyuna giren arkadaşlarımız oyunun şeklini değiştirdi. Hem sistem değişti, hemde takımımızın daha iyi oynaması oyunu 2-1’der 5-2’ye getirdi. Böyle bir maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık” diye konuştu.

GECE 2-3’LERE KADAR ARAYIŞTAYIM
Sezer Cihan, Gaziantep Futbol Kulübü’nün daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz çalıştıklarını dile getirerek, “Ben gece 3’lere kadar transfer takip ettiğimi biliyorum. Bu sezon hata yapmamak adına çok çalışıyoruz. Başkanımız ile birlikte Gaziantep’in daha iyi yerlerde olması için çaba gösteriyoruz. Takımımızın şu ana kadar sergilediği görüntüden memnunum. Ben önümüzdeki haftalarda iç sahada ve deplasmanda daha iyi bir görüntü sergileyeceğimize inanıyorum” dedi.

ÜMRANİYE MAÇI KALYON’DA
Bu sezon iç sahada oynanması gereken iki maçı Hatay’da oynadıklarını dile getiren Sezer Cihan, “Çimlerde değişime gittik. Daha iyi bir zeminde oynamak istedik. Geçtiğimiz sezon bittiği hafta kazma vuruldu. Ama şu ana kadar hava sıcaklıklarını da göz önüne aldığımızda zemin istediğimiz gibi olmadı. Ümraniye maçına kadar önümüzdeki 15 günlük bir zaman var. Bu zamanda sahanın hazır duruma geleceğine inanıyorum. Ümraniye maçını kendi sahamızda oynayacağız” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri