Dekoratif Kültür Tuğlası – Dekoratif Kültür Tuğlası Modelleri

Dekoratif kırmızı tuğla, dayanıklılık oranı yüksek olan malzemelerden üretilmiştir. Çimento esaslı olan tuğla, yaşam alanlarının renklendirilmesi ve ısı yalıtımı için tercih edilebilir. Duvarların döşemesinden tutunda kolonların kaplamasına varıncaya kadar pek çok alanda uygulanabilen bu tuğlalar renklerinden dolayı herhangi bir bakım ve boya gerektirmez.

Kırmızı tuğla, gerçek bir tuğla olmasa da gerçeğe en yakın görüntüye sahiptir. Kolon ve duvarın kaplaması gerçek kırmızı tuğlalarla yapılmaz. Çünkü bu malzemeler mekanı daraltacağı gibi aynı zamanda duvar üzerinde de ekstra bir yük oluşturur ve doğal olarak tercih edilmez.

Dekoratif kırmızı tuğla modelleri istenilen alanda kullanılabilir. Uygun alanın belirlenmesi sonrasında seçilen model yine kısa süre içerisinde uygulanabilir.

Kültür Taşı Nedir?

Kültür taşı da tuğlaya benzeyen ancak uygulama alanı daha farklı olabilen bir malzemedir. Kültür taşı iç mekanda kullanılabildiği gibi tercihe bağlı olarak dış cephede de kullanılabilmektedir. Kültür taşının temel bileşeni olan çimento ve su sayesinde kalıba dökülen beton gerekli renklendirmelerin yapılması sonrasında gerçek bir taşa benzeyecektir.

Dekoratif Kültür Tuğlası

Kültür tuğlası gerçek bir taşa en yakın görüntüye sahiptir. Dokuların taşla benzeşiyor olmasından dolayı iç mekanda dekoratif olarak kullanılabilir. Uygulaması oldukça basittir, ancak işçiliğin iyi olması ortaya çıkacak sonuç açısından faydalıdır.

Kültür Taşı Üretimi Nasıldır?

Kültür taşının yapımında belirttiğimiz gibi çimento, kil ve su vardır. Bu üç malzeme birbiriyle karıştırıldıktan sonra gerekli renklendirme işlemi gerçekleştirilir. Kırmızı doğal rengi olurken beyaz gibi modern seçenekte kültür taşında en çok tercih edilendir.

Karışım kalıp içerisine dökülür ve bu sayede gerekli olan şeklin verilmesi sağlanır. Gerçek ve doğal bir görüntü oluşması açısından kalıplama aşaması çok önemlidir. Işıklar tuğla gerçek taşa en yakın kalite ve görüntüye sahiptir.

Dekoratif kültür taşının üretim kalitesi firmaya göre değişirken satış fiyatı da yine firmanın kendisi tarafından belirlenir.

Taşın insan hayatındaki yeri ve önemi vazgeçilmezdir. Taş istenilen şeklin verilmesi halinde her mekanda kullanılabilir.

Dekoratif kültür taşı modelleri için https://www.ugur-ticaret.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri