Mezoterapi

Mezoterapi, mikro enjeksiyonlar yoluyla kan damarlarının bulunmadığı derinin çeşitli katmanlarına enjekte edilen enjekte edilebilir ilaçlarla hastaları tedavi eden bir işlemdir. Bu enjeksiyonları daha sonra emilimi artırmak için tedavi edilen alan üzerinde masaj hareketleri uygulanabilmektedir

Mezoterapi, kolajen üretimini uyarmak için cildin dermis tabakasına çeşitli maddelerin enjeksiyonlarının kullanıldığı bir ilaç şeklidir. Kollajen, bağ dokusunda bulunan bir proteindir ve cildimizin gücünü ve elastikiyetini korumaktan sorumludur. Ayrıca hücrelere normal kan akışının tek başına izin verdiğinden daha verimli bir şekilde besin ve oksijen sağlayarak vücudumuzdaki kan dolaşımını artırmaya yardımcı olur.

Mezoterapi tedavilerinin etkili olabilmesi için, bu konuda eğitim almış, benzer durumdaki hastaları tedavi etme deneyimine sahip bir uzman tarafından, bu hastalara herhangi bir işlem yapılmadan önce uygulanmalıdır. Mezoterapi, yüzünüzün ve vücudunuzun selülitli belirli bölgelerine çok sayıda küçük iğneler kullanılarak doğrudan cildinizin altındaki yağ tabakasına enjekte edilen az miktarda ilaç kullanır. Siz de https://www.dryusuftopal.com/mezoterapi-uygulamalari/ internet sayfasını ziyaret edecek olursanız, bu tür uygulamalara dair geniş kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri