Polo Yaka Tişört

Polo yaka tişört, günlük kullanıma uygun, yuvarlak yakalı, kısa kollu bir tişörttür. Etek düz veya hafif V şeklindedir. Bu tarz ürünlerde kumaş pamuk, ipek veya yünden yapılır ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Polo yaka tişörtler; kot pantolon veya şortla, takım elbise pantolonu veya etekle ve hatta iş elbisesiyle bile giyilebilir. Polo yaka tişörtler, yuvarlak yakalı bir tişört türüdür. Çoğunlukla erkekler tarafından giyilmektedir.

Polo yaka tişört, spor bir gömlek görünümünde tasarlanmış ve uzun yıllardır çeşitli spor aktivitelerinde kullanılmaktadır. Polo yakalar, aynı zamanda şık ve rahat olmak isteyen herkes için idealdir. Polo gömlekler, sahnede performans sergiledikleri zaman giyen Frank Sinatra ve Elvis Presley gibi birçok ünlü kişi tarafından kullanılmıştır.

Polo yaka tişörtler “Ralph Lauren” polo olarak bilinirler. Çünkü onları polo maçları oynamaya götürdüğünde oğullarına ne kadar iyi baktıklarını gördükten sonra onları popüler hale getirmeye başlayan olmuştur. Polo yakalar, soğuk hava koşullarında dışarıda giydiğinizde kıyafetlerinizin ne kadar sıcak olmasını istediğinize bağlı olarak %100 pamuk veya polyester veya yün gibi diğer malzemelerden yapılır. https://www.imza.com.tr/polo-yaka-t-shirt-modelleri İnternet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri