Gaziantep FK'da Sezer Cihan transferlerden umutlu

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Sezer Cihan, zorlu bir transferi süreci geçirmelerine rağmen takıma önemli takviyeler yaptıklarını söyledi.

Gaziantep FK Başkanvekili Sezer Cihan transfer çalışmalarının zorlu geçtiğini ve yavaş yavaş son aşamaya yaklaştıklarını ifade ederek, "Transfer dönemi zorlu geçti. Ülkesinin milli takımında oynamış tecrübeli oyuncular ve genç futbolcularla kadromuzu kurmaya çalıştık. Transfer politikasını sürdürülebilir bir takım kurmak için yürüttük. Bu doğrultuda hedefimiz öncelikle ilk 8 ve üzerinde yer almak. Bunula birlikte futbolcuların kapasitesi arttırarak gelecek 3 yılın takımını da kurmak istiyoruz. İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Forvet ve orta saha transferi yapacağız, orta saha Lazio'dan olacak gibi"
Transfer sürecinin devam ettiğini ve önemli bir iki takviye daha yapacaklarını da söyleyen Başkanvekili Sezer Cihan, "Transferleri ortak kararla yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir forvet, bir orta saha mevkiine transfer yapacağız. Bu transferler için görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Orta sahaya alacağımız oyuncu Lazio takımında oynuyor. Bunları da alırsak çekirdek kadromuzu tamamlanmış olacağız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri