Gaziantep Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsa'sında seçim startı...Kimler aday olacak? Kimler Olmayacak?

Her dört yılda bir yapılan Ticaret, Sanayi ve Borsa seçimlerinin büyük ihtimalle Kasım-Aralık aylarında yapılması beklenirken Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığı için şimdilik tek aday mevcut başkan Tuncay Yıldırım olurken, Yıldırım’ın karşısına kimlerin rakip çıkacağı merakla bekleniyor. Ayrıca, Sanayi Odası’nda yine mevcut başkan Adnan Ünverdi’nin tek aday olacağı ağırlık kazanırken meclis üyeliklerinde yoğun bir talep patlaması olacağı tahmin ediliyor. Gaziantep Ticaret Borsası’nda ise Mehmet Akıncı’nın tek aday olacağı ileri sürülürken önümüzdeki günlerde kimlerin aday olacağının da belli olacağı ifade edildi.

Her dört yılda bir yapılan Ticaret, Sanayi ve Borsa seçimlerinin büyük ihtimalle Kasım-Aralık aylarında yapılması beklenirken Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığı için şimdilik tek aday mevcut başkan Tuncay Yıldırım olurken, Yıldırım’ın karşısına kimlerin rakip çıkacağı merakla bekleniyor. Ayrıca, Sanayi Odası’nda yine mevcut başkan Adnan Ünverdi’nin tek aday olacağı ağırlık kazanırken meclis üyeliklerinde yoğun bir talep patlaması olacağı tahmin ediliyor. Gaziantep Ticaret Borsası’nda ise Mehmet Akıncı’nın tek aday olacağı ileri sürülürken önümüzdeki günlerde kimlerin aday olacağının da belli olacağı ifade edildi. Bu arada, Türkiye Odalar Birliği’nden henüz Gaziantep’teki odalara ne zaman seçim yapılacağı konusunda herhangi bir genelge gönderilmediği de öğrenildi.

TİCARET ODASI’NDA ADAY VAR MI?
Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinin büyük ihtimalle Kasım 2022’da yapılması beklenirken mevcut başkan Tuncay Yıldırım’ın karşısına büyük ihtimalle Bekir Sıtkı Severoğlu, Rıdvan Köksüzer, Beyhan Hıdıroğlu ve bir çok ismin aday olabileceği şimdiden kulislerde konuşuluyor. Tuncay Yıldırım’ın da adaylık konusunda devam edip etmeyeceği de henüz netlik kazanmadı.

SANAYİ ODASI’NDA TEK ADAY GÖRÜLÜYOR
Gaziantep Sanayi Odası’nda meclis başkanlığını Adil Sani Konukoğlu yaparken yönetim kurulu başkanlığını ise dört yıldan buyana Adnan Ünverdi’nin sürdürdüğü belirtildi. Kulislerde ise büyük ihtimalle Adnan Ünverdi’nin tek aday olarak seçime gireceği ancak odanın meclis üyeliklerinde yoğun bir talep olacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz 4 yıl önce yapılan seçimlerde odanın meclis üyeliklerinde sürpriz isimler seçildi.

BORSA BAŞKANLIĞINDA SÜRPRİZ ADAY ÇIKAR MI?
4 yıldan buyana Gaziantep Ticaret Borsası Başkanlığını yapan Mehmet Akıncı ile Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’nun iyi anlaştıkları iddia edilirken kendilerine karşı bir rakip çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz bir netlik kazanmadığı belirtildi. Mehmet Akıncı’nın çıraklık ve kalfalık döneminin bittiği ve bu dönemde daha iyi hizmet yapacağı öğrenilirken bu seçimlerde de tek aday olacağı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri