Olay Spor Özel... Mame Diouf ortalığı karıştırdı Gaziantep FK'da neler oluyor?

Hatayspor’un geçtiğimiz yıl formasını giyen Mame Diouf transferi yeniden gündeme gelirken bu transferin yüksek maliyetli olması ve Hatay’da son dört maçta sakatlığı nedeniyle forma giyememesi nedeniyle yönetim transferden vazgeçti.

Hatayspor’un geçtiğimiz yıl formasını giyen Mame Diouf transferi yeniden gündeme gelirken bu transferin yüksek maliyetli olması ve Hatay’da son dört maçta sakatlığı nedeniyle forma giyememesi nedeniyle yönetim transferden vazgeçti. Kulüptep istifa eden Ünsal Göksen’in ise transfer komitesine öneride bulunduğu ve futbolcunun maliyetinin yüksek olduğunu ilettiği öğrenildi. Teknik Direktör Erol Bulut ile Kulüp Başkanı Cevdet Akınal bu transfer için görüşme yaparken futbolcunun sakatlığından dolayı ise transferden vazgeçildiği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü dört bir koldan forvet arayışını sürdürürken Hatayspor ile yollarını ayıran Mame Diouf transferi yeniden gündeme geldi. Menejerler tarafından Gaziantep’e önerilen Diof transferinde parasal problem yaşanırken bu oyuncunun transferiyle Teknik Direktör Erol Bulut ile Sportif Direktör Adnan Erkan’ın birebir ilgilendikleri öğrenildi. Hem maliyetinin yüksek olması hemde Hatayspor’da sakatlığından dolayı son haftaarda oynamaması nedeniyle yönetim transferi askıya alırken Kulüpten istifa eden Ünsal Göksen’in ise transfer komitesine Diouf konusunda öneride bulunduğu ve yüksek maliyetinden dolayı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Ancak yönetim Diouf transferinden vazgeçerken Göksen ise yönetimsel sorunlar olduğu için istifasını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri