Gaziantep'te Toplu Ulaşımda Klimalar Neden Çalışmıyor? Gaziantep'te toplu ulaşımda klimaların çalışmamasından vatandaşlar şikayetçi

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında vatandaşlar ile şoförler arasında klima tartışmaları yeniden alevlendi.

Gaziantep’te hava sıcaklıklarının her geçen gün biraz daha artıyor. Yaz sıcaklıklarının şekilde hissedildiği kentte, vatandaşlara serinlemek için farklı yollara başvuruyor. Sıcaktan bunalan kimi gençlerin tehlikeli yollara başvurması farklı bir sorun olarak karşımıza çıkarken, toplu taşıma hizmeti sunan otobüs ve tramvaylarda ise klima tartışmaları alevlendi.

Her yaz aylarında olduğu gibi bu yaz da toplu taşıma araçlarında klima tartışması yaşanıyor. Kentte yaşayan vatandaşların yoğun şekilde kullandığı toplu taşıma araçlarında klimaların çalıştırılmaması, önemli bir sorun oluyor.

VATANDAŞLAR İSYANDA

Araç içerisinde yolcular ile şoförler arasında yoğun gerilime neden olan klima tartışmaları sonrası, vatandaşlar isyan etti.

Şoförleri suçlayan vatandaşlar, “Hava sıcaklıkları kentte oldukça yüksek. Bir yandan yoğun yolcu alan şoförler diğer yandan klimaları çalıştırmıyor. Hem insan yoğunluğu hem de sıcak hava nedeniyle otobüsler birer saunaya dönüşüyor. Bölye bir durumda nefes almakta dahi güçlük çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

GBB’ye bağlı Zabıta ekipleri tarafından otobüslerde gerçekleştirilen klima denetimlerinin yeterliliği tartışma konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri