Türkiye, 'GaziantepYaptı'yı konuşuyor

20 yıldan buyana Gaziantep siyasetine damgasını vuran milletvekilliği, bakanlık ve kadın kolları genel başkanlığı yapan son 8 yıldan buyana da büyük hizmetlere damgasını vuran Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hazırlattığı “8 dakikalık 8 yıllık” hizmetini sosyal medyada #GaziantepYaptı hastagı kampanyasında Tiwitter’de Türkiye’de gündem oldu. Böylece Türkiye son 5 günden buyana #GaziantepYaptı’yı konuşuyor. Adeta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e 8 yıllık başkanlık sürecinde büyük destek vererek Türkiye’de sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

8 YILI 8 DAKİKAYA SIĞDIRDI
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 8 yıllık belediye başkanlığı dönemini 8 dakikalık videoya sığdırdığını ve bu nedenle Gazianteplilerin kendisine hem anketlerde hemde sosyal medyadaki #GaziantepYaptı hastagı ile rekor izlemelere neden olduğu ifade edildi.

ŞAHİN ÇALIŞIYOR, GAZİANTEP HİZMETE DOYUYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e 8 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlar teşekkür ederken, “Biz başkanımızdan çok memnunuz. Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sayın Şahin’in tekrar aday gösterilmesini bekliyoruz” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri