Kalkan’ın Mavi Bayraklı Plajları

Antalya’nın Kaş İlçesine bağlı olan Kalkan, sakin, huzurlu ,yemyeşil bakir doğasıyla , turkuaz mavisi denizi ve koylarıyla cenneti andıran gizli bir bahçe gibidir. Havasını soluduğunuz zaman huzurla dolarsınız. Bu cennetten bir köşe beldenin mavi bayraklı plajlarını sizin için derledik.

Kalkan Halk Plajı

Antalya ilinin en güzel en temiz plajlarından birisidir. Kalkan’ın merkezine 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Kazandığı mavi bayrak ödülünü sonuna kadar hak etmiş bir halk plajıdır. Dağlardan gelen suyun denize karışmasıyla serin, tertemiz ve turkuaz mavisi bir suya, çakıllı bir kumsala sahiptir. Bu yüzden konforunuz için deniz ayakkabısıyla yüzmeniz ve kumsalda yürümeniz tavsiye ediliyor. Temiz ve bakımlı bir kumsalı bulunmaktadır. Giriş ve duş almak ücrete tabii değildir. Bu güzelliği yaşamak için şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz bir belediyeye ait bir tesis de bulunmaktadır. Tüm ihtiyaçlarınızı oradan karşılayabilirsiniz.

Kalamar Beach Club

Kalkan merkeze 2 km mesafede yer almaktadır. Plajlardaki kum ve çakıllardan hoşlanmıyorsanız tercih edebileceğiniz platform bir plaja sahiptir. Kalamar Beach Club aynı zamanda Kalkan’ın en bilinen dalış noktalarından da bir tanesidir. Gün boyu sizi eğlendirecek birçok aktivite de yapılmaktadır. Su kayağı, ringo ve muz gezileri, şnorkel ile yüzme, sürat teknesi veya jet ski turları gibi farklı etkinlikten yararlanıp tatilinize renk katabilirsiniz. İşletmenin sunduğu menüden üç öğün lezzetlli yemekler yiyebilirsiniz. Güneşin, denizin ve eşsiz doğanın keyfini doyasıya çıkaracağınız plaja birçok noktadan servis araçlarıyla ulaşım sağlamanız çok kolaydır.

Patara Prince Resort

Kalkan merkeze oldukça yakın bu plaj Toros Dağlarının eteklerinde konumlanmasıyla ziyaretçilerine eşsiz bir doğa manzarası sunuyor. Özel bir tesise ait olsada dışarıdan gelen misafirlere de açık bulunmaktadır. Güneşlenirken kumlardan rahatsız oluyorsanız çakıllı kumsalıyla tam size göre bir plajdır. Turkuaz mavisi tertemiz ve berrak deniziyle mavi bayrak ödülüne layık görülmüştür. Harika bir Akdeniz tatili tecrübesi yaşayacağınız, unutulmaz anılarınızı torunlarınıza bile anlatacağınız muhteşem doğası ve denizi ile sizi bekliyor.

Kalkan’da Evinizin Konforunda Villa Tatili

Tatil yaparken konfor, herkesin öncelikle aradığı bir kriterdir. Tüm yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için böyle bir yerde tatil yapmak istersiniz. Kalkan villa kiralama ile aradığınız tüm özellikleri bir arada size sunuluyor. Villa Reyonu adresinden yüzlerce kiralık lüks, konforlu, ve korunaklı villalardan birini uygun fiyatlarla seçip kiralayabilirsiniz. Her ihtiyacınızı karşılayan bu özel villalar size hayatınızın en güzel tatil keyfini yaşatacak.

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri