Brent petrol 86 TL birden düştü! Benzine indirim bekleniyor: İşte Gaziantep ve diğer iller için güncel fiyatlar...

23 Haziran perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda indirim bekleniyor. İndirim oranı net değilken beklenti indirimin minimum 25 kuruş olacağı yönünde.

lAkaryakıt fiyatları yılbaşından bu yana en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Brent petrol fiyatlarının artması ülkemizde direkt zam olarak görülürken, düşüşler de indirim olarak görülüyor. Piyasalardan gelen son dakika haberine göre brent petrol 86 TL birden düştü. Kısa süre içerisinde meydana gelen bu düşüş sonrasında dev indirim beklentisi başladı.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. 23 Haziran perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 25 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. 


NTV'nin haberine göre, ancak fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecek. 

Motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; Gaziantep'te motorin litre fiyatı  30,27 liradan satılıyor, Benzinin litresi ise ortalama 27,80 liradan, İstanbul'da   29.99 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 27.51 liradan satılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri