Sünnet Düğünü Organizasyonu

Çocuğumuzun sünnet anından korkmaması elbette ki anne babalar için en büyük temenni. Ancak bu çoğu zaman çok mümkün olmuyor. Bunu önlemek için de en önemli fırsat, sünnet düğünü organizasyonu. Böylece sünnet çocuğu eğlenir ve hoşça vakit geçirir. Sünnet anı onun aklında her zaman çok güzel bir şekilde yer alır. Tabi ki sünnet düğünü organizasyonu da bu hizmetler içerisinde yer alır. Bu hizmetin içerisinde kına yakımı ve diğer pek çok yan hizmet bulunur.

Sünnet Düğünü Organizasyonu Nasıl Yapılır?

İçerisinde bulunan hizmetler ile sünnet organizasyonuna harika bir hava katan sünnet kınası, Dolunay Organizasyon farkı ile sizlere ulaştırılmaktadır. Hizmetimiz için çalışan personellerimiz ve kullandığımız ekipmanlar da hizmetin kalitesini üst seviyeye çıkarmaktadır. Peki, hizmetimiz nasıl sürdürülür?

Organizasyona katılacak kişi sayısı belirlenir.

Kişi sayısını ve etkinlikleri kaldıracak mekan tercihi yapılır ve organizasyonun türü belirlenir. İslami, kır ya da yemekli sünnet organizasyonu gibi pek çok sünnet organizasyonu çeşidi bulunmaktadır.

Sünnet kınası için nedimeler ve dansçı kızlar belirlenir. Dansçı kızların hangi tür dansları edeceği kararlaştırılır.

Çocuklar için palyaço, animasyon ve sihirbazlık gibi etkinlikler planlanır.

Yemek mönüsü seçilir, animasyon yiyecekleri düzenlenir.

Dinletiler, gösteriler ve dualar edilir.

Kına yakılır ve nedime kızlar kına boyunca çocuğun yanında yer alır. Böylece çocuk kendisini çok önemli hisseder.

Sünnet kınası organizasyonunun genel nitelikleri bu şekildedir. Bunun yanında pek çok farklı etkinlik de organizasyon kapsamına dahil edilebilir. Peki, tercih edebileceğiniz etkinlikler hangileridir?

Sünnet Organizasyonu Etkinlikleri

Dolunay Organizasyon firmamız, sizlere aradığınız hizmeti en kaliteli ve uygun fiyatlı olacak şekilde sunacaktır. Bu nedenle siz de hayalinizi süsleyen sünnet kınası etkinliğine kavuşabilirsiniz. Peki, bu tip bir organizasyonda hangi etkinlikler tercih edilebilir?

Dans Gösterileri

Mehter Takımı

Yeniçeri Seremonisi

Nedimeler

Palyaçolar

Animasyon Gösterileri

Yemek İkramı

Animasyon Yiyecekleri

Müzik Dinletileri

İlahi Dinletileri

Mevlid

Semazen Gösterileri

Kur’an-ı Kerim Dinletileri

Kına Yakımı

Dj veya Orkestra

Fotoğrafçı

Sihirbaz

Ses ve Işık Sistemi

Yukarıda yer alan ve yer almayan pek çok etkinlik veya ekipman, sünnet düğünü organizasyonu kapsamına dahil edilebilir. Dolunay Organizasyon firmamız sizden gelen öneriler ve talepler çerçevesinde organizasyonun en iyi şekilde organize edilmesini sağlayacaktır. Peki, fiyatlar nasıl belirlenir?

Sünnet Düğünü Organizasyonu Fiyatları

Organizasyonların fiyatları belirlenirken genellikle fiyat odağında hareket edilir. Ancak bu çok yanlış olur. Çünkü istenen bir hizmet çok düşük ya da yüksek fiyata sunulamaz. Bu hizmetin bir ideal fiyatı bulunur. İşte bu konuda tamamen ahlaki değerler çerçevesinde fiyat belirleyen firmamız, size hayalini kurduğunuz sünnet düğünü organizasyonunu düzenleyecektir. Fiyatlarımızı belirlerken de;

Etkinlikler,

Mekan,

Kişi sayısı,

Personeller,

Ekipmanlar ve

Ek Talepler göz önünde bulundurulur.

Evde, bahçede, salonda, kırda ya da İslami konseptli bir şekilde düzenlenecek sünnet kınası organizasyonları için en doğru adres her zaman Dolunay Organizasyon.

İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu: Dolunay Organizasyon

Uzun yıllardır elde ettiğimiz tecrübe ile size hizmet sunarken, daima kalitemizin gösterdiği standartları dikkate aldık. Bu kapsamda hizmetlerimizi sürdürürken, fiyat ve kalite uyumuna da dikkat etmekten hiçbir zaman kaçınmadık. İstanbul merkezli bir hizmet sürdürürken, aynı zamanda hizmetlerimizi çevre illere ulaştırdığımız için, hizmet ağımızı da geniş tuttuk. Böylece sunduğumuz hizmetlerde, sizin için pek çok avantajı elde etme fırsatı oluştu.

Üstün kalitede, profesyonel bir şekilde sunduğumuz sünnet düğünü organizasyonu hizmetimizden yararlanmak ister misiniz? O halde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dolunay Organizasyon olarak size daima en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunacağımızı garanti ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri