Altın kolye modelleri 2022 Trendi Bigoldi’de!

Son yıllarda pek çok kişinin tercih ettiği; her yıl değişen motifleri ile vazgeçilmez trend altın kolye modelleri birbirinden şık desenlerle tüm kombinlere ışık tutuyor! Her geçen yıl ile beraber değişen renk modası, motifler, desenler trend altın kolye kategorilerini oldukça etkilemektedir. Böylece her yıl birbirinden şık birbirinden özel kolye, bileklik, yüzükler kullanıcıları ile buluşmaktadır. Trend kelime anlamı ile itibariyle de pek çok kişi tarafından beğenilen, severek kullanılan anlamına gelmektedir. Bigoldi, trend kavramına yön veren markalar arasında yer almaktadır. Mücevher dünyası tarihin oldukça eski tarihlerinden beri kendisini geliştirmeyi sürdürmektedir. Her yıl pek çok değişkenden ilham alırken diğer yandan renkleri, tasarımları, modelleri ile göz doldurmayı başarmaktadır. Bu bağlamda 2022 en trend altın kolyeler tüm tarzların ilham kaynağı olarak Bigoldi’de yerini almıştır.

 Altın Takılarda Kültürel İz; Nazar Boncuklu Altın Takılar

Türk kültürü her bir donesiyle birbirinden özel değerlere sahip geçmişi eski tarihlere uzanan bir yapıya sahiptir. Yalnızca Türk kültürüne haz olmayan bu motif tarihi MÖ. 3300’lü yıllara uzanır. Firavun dönemlerinden gök tanrı inancı dönemlerine uzanan kötü ruhlardan, kötü enerjiden, nazardan koruduğuna inanılarak geçmişten günümüze birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Eski dönemlerden itibaren boncuk kişiler tarafından takılara iliştirilmesi zamanla tasarımcılar tarafından çok daha şık görünümlere kavuşması noktasında temel oluşturmuştur. Tüm dünyada birçok kişi tarafından Türk boncuğu olarak bilinen ve aksesuarlarda sıklıkla tercih edilen anlam olarak da birçok kültürden izler taşıyan nazar boncuğu 2022 en trend altın kolye modelleri arasında en etkili motif olarak yerini almıştır. Yalnızca kolyeler ile sınırlı kalmayan tasarımlar altın nazar boncuklu bileklik modellerine oradan küpe ve diğer mücevher tasarımlarında da en özel haliyle yerini almıştır. Nazar boncuğu anlam olarak koruma özelliğine sahip olduğu inanılır. Bu nedenle görünen veya görünmeyen bir şekilde birçok kültürde mutlaka bebeklere, yetişkinlere veya sıklıkla kötü enerjiye maruz kaldığına inanılan kişilere takılır. Günümüzde ise yine aynı anlamlarla beraber; şıklıkla buluşmuş ve günlük takı trendi içerisinde yerini oldukça sağlam bir şekilde almıştır. Yeni trend altın kolyeler veya nazar boncuklu altın bileklik modelleri arasında da bu boncuğun izlerini bulmak mümkündür.

Nazar Boncuklu Altın Kolye

Nazar boncuklu kolye tasarımlarının sıklıkla tercih ediliyor olması ile beraber altın mücevher modasında da yerine alan bu motif renkleri ile modelleri ile oldukça özel seçeneklerde hazırlanmaktadır. Anlam olarak kültürel bir değere sahip olan bu motifin değerli madenlerle hazırlanması ile beraber birçok farklı has altın oranına sahip olacak şekilde altın nazar boncuklu kolye tasarımları alıcısı ile buluşmuştur. Kolyeler, küpeler, yüzükler veya altın mücevherler eşe, anneye veya kardeşe verilebilecek en kıymetli hediyelikler arasında yer almaktadır. Özellikle motifiyle, deseniyle çok daha özel anlamlar kazanan bu hediyeliklerin yılın en trend parçaları arasından kolaylıkla seçilebilir. Mücevher tasarımcıları tarafından özenle hazırlanmış kolyeler gerek işçilikleri gerek modelleri ile oldukça dikkat çekerken diğer yandan bu modeller ile yapılacak sürpriz çok daha anlamlı olacaktır. Altın mücevherlerin her aşamasında sevgi var!

Nazar Boncuklu Altın Bileklik

Bileklikler yıllardır vazgeçilmeyen aksesuar denildiğinde akla gelen ilk takılar arasında yer almaktadır. Tasarımları modelleri ile göz dolduran bu takıların modelleri de yine aynı şekilde birbirinden şık birbirinden özel olmaktadır. Son yılların en çok tercih edilen motifi arasında yer alan nazar boncuğu; bilekliklere ilham kaynağı olmuştur. Böylece nazar boncuklu bileklik modası başlamış ve hız kesmeden devam etmektedir!

Bigoldi her yıl en trend altın takı modelleri ile sizlerle!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri