Gaziantep FK'nın almak istediği Baran Başyiğit transferine 70 bin Euro engeli

Transferde şu ana kadar Gençlerbirliği’nden Ömürcan ve Arda ile el sıkışan Gaziantep Futbol Kulübü, yine aynı kulüpten forvet Baran Başyiğit’e kanca taktı. Ancak bu futbolcu için istenen 70 bin Euro yetiştirme bedelini ödemek istemeyen Gaziantep Futbol Kulübü, bu transferi şimdilik askıya aldı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği genç forvet Baran Başyiğit için 70 bin euro yetiştirme bedeli engeli bulunduğu belirtildi. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin, Baran için girişimlere devam ederken 70 bin Euro yetiştirme bedeliğini ise ödeyip ödemeyecekleri merak ediliyor.
Gaziantep FK'nın sezon içerisinde de menajeri ile görüşme gerçekleştirdiği Baran Başyiğit için yetiştirme bedeli çıkması kırmızı siyahlıların bu transferi mali durumunda göz önünde bulundurulmasıyla geçici olarak askıya aldığı ancak önümüzdeki günlerde yeniden bir hareketlilik yaşanma ihtimalinin de olduğu öğrenildi.

70 BİN EURO ENGELİ
Gaziantep FK'nın Baran Başyiğit'i transfer etmesi durumunda Gençlerbirliği'ne ödemesi gereken rakam ise 70 bin euro ( 1 milyon TL ) olduğu öğrenildi. Şu aşamada her ne kadar genç oyuncuyu kadroya katmayı düşünse de yetiştirme bedeli ödeme konusunda tereddütte kalan kırmızı siyahlıların bu rakamı düşürmek içinde oyuncunun menajeriyle bazı görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

BAŞKA TALİPLER VAR
Kırmızı siyahlı takımın talip olduğu ve görüşme sağladığı Baran Başyiğit için Süper Lig ve alt liglerden de başka taliplerin olduğu öğrenildi. Oyuncunun öncelikleri arasında Arda ve Ömürcan'dan dolayı Gaziantep FK yer alırken transferin gerçekleşmesi için oyuncunun da oldukça istekli olduğu belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri