Şampiyonluk yolunda ALG'nin rakibi Fatih Karagümrük

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Lig'i yarı final rövanş maçında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nı mağlup ederek adını finale yazdırırken finalde ise Fenerbahçe’yi eleyen Wulfz Fatih Karagümrük ile eşleşti. Bu iki takım arasındaki final maçı 12 Haziran Pazar günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde play-off yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Batur Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı'nı 2-1 yenen ALG Spor ilk finalist oldu. Gaziantep temsilcisi final maçında ise Fatih Karagümrük Kadın futbol takımıyla karşılaşacak. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda Pazar günü saat 21.00’da oynanacak olan maçta rakibin yenerek şampiyon olmak isteyen Gaziantep ALG spor ligde mağlup olduğu tek takım olan Karagümrük ekibini bu kez finalde mağlup ederek şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getirmek istiyor.
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyonun belli olacağı final 12 Haziran Pazar günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri