Bereket Derneği 3 kıta 21 Ülkede Vacip Kurban Bağışı Organizasyonu Gerçekleştirecek

2008 yılından bugüne insani ve sosyal yardım çalışmaları yapan Bereket derneği 2022 kurban bağışı organizasyonu için çalışmalara başladı. Vacip kurban bağışı organizasyonu için kollarını sıvayan dernek yönetimi 3 kıta 21 ülkede kurban emanetlerini ihtiyaç sahibi aile, medrese ve yetimhaneler başta olmak üzere gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Kardeşliğe Kurban Olsun

2022 yılı kurban organizasyonu için “kardeşliğe kurban olsun” sloganı ile yola çıkan Bereket derneği 3 kıta 21 ülke için vacip kurban bağışı bedelini 1.000 tl olarak belirleyerek başta Afrika olmak üzere Asya ve yurtiçinde kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Videolar Gönderiliyor

Bölgede kendi personeli ile kurban organizasyonunu gerçekleştiren dernek yönetimi, kurbanlıkların veteriner hekim kontrolü ile birlikte alımlarının yapılarak besiye çekildiğini kurban vasfını taşıyan kurbanlıkların bayram ile birlikte islami hassasiyetlere titizlikle riayet edilerek kesildiğini ve bölgenin iklim koşullarına uygun olarak seri şekilde dağıtıldığını ifade eden dernek yönetimi kesim videolarının bağışçılara gönderildiğini ifade etti.

500.000 ihtiyaç sahibine erişilmesi hedefleniyor

Bu yıl, “Kardeşliğe kurban olsun” sloganıyla 3 kıta 21 ülkede kurban kesilecek. Kurbanlar, 500 bini aşkın yetim, öksüz ve sosyal yetimin aileleriyle birlikte sofralarına ulaşacak.

GeçenYıl 97 Bin Kişiye Ulaşıldı

2021 yılında dernek sitesinde yayınlanan kurban faaliyet raporunda belirtilen bilgiye göre 97.385 kişiye erişen dernek yönetimi 2022 yılı için 500.000 kişiye erişmeyi hedeflediğini belirtti.

Güvenilir online bağış

Bereket derneği tarafından yapılan açıklamada; yıl boyunca adak kurban, akika kurban başta olmak üzere tüm kurban bağışı emanetlerini "bereket.org.tr" internet sitesi üzerinden online olarak, web sitesinde yer alan ilgili banka hesaplarına "EFT/Havale" yoluyla, Bereket Derneği merkezinden ya da 0212 809 66 27numaraları telefon numarasından bilgi alarak bağışlarını yapabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri