Bursa İnegöl Mobilya Modelleri 2022

Mobilyalar evlerin olmazsa olmaz parçalarıdır. Yeni bir yaşam alanı inşa edilirken ilk bakılan ürünler mobilyalar olmakta, evin bütün odalarına özel geliştirilen mobilya gruplarıyla konforlu, şık ve eğlenceli alanlar meydana getirilmektedir.

Mobilya sektörü modayla yakından alakalı olup her sezon ve her yıl trendler yeniden belirlenmektedir. Fakat doğru seçimler yaptığınız taktirde uzun yıllar modası geçmeyecek ürünlere rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Bu açıdan İnegöl mobilya çeşitleri ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

İnegöl mobilya yaklaşık bir asırdır ülkemiz mobilya sektörünün öncüsü konumundadır. Hem iç piyasada hem de dış piyasada ilçede tasarlanıp üretilen modelleri rahatlıkla bulmak mümkündür. Üstelik online alışveriş ayrıcalığıyla her nerede olursanız olun ihtiyacınız olan mobilyalara erişebilir, odalarınızı tarzınıza ve bütçenize göre dekore edebilirsiniz. Bu noktada İnegöl Store beklentileri fazlasıyla karşılayacak zenginlikte bulunuyor.

Mobilya Modelleri

İnegöl Store mobilya modelleri konusunda çok geniş bir seçenek sunuyor. İlçede üretimi yapılan bütün mobilya gruplarını online mağazada bulabiliyorsunuz. Bu noktada şu mobilya grupları arasında tercih yapabiliyorsunuz:

Koltuk takımları

Yemek odası,

Yatak odası,

Köşe koltuk takımı,

Genç odası,

TV ünitesi,

Düğün paketleri,

Aksesuarlar.

Mağazanın koltuk takımları sayesinde salonlarınızı, oturma odalarınızı dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Farklı tasarımlarda ve renklerdeki koltuk takımları ile odalarınızın konforunu, zarafetini, işlevselliğini en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yeme odaları arasında masa, sandalye, komidin gibi farklı ürünlerden oluşan seçenekleri bulabilir, en güzel lezzetleri tadacağınız alanlar oluşturabilirsiniz. Dinleneceğiniz, eşyalarınızı muhafaza edeceğiniz, her güne keyifle başlayacağınız yatak odalarını farklı tasarım ve ölçülerde mağazada bulabilirsiniz. Düğün paketleri sayesinde yeni kuracağınız yuvada ihtiyaç duyacağınız bütün mobilyaları bir arada bulabilirsiniz. Farklı tarzlarda ve fiyatlarda oluşturulan düğün paketleriyle uzun yıllar kullanabileceğiniz mobilyalara sahip olabilirsiniz.

Mobilya Fiyatları

İnegöl Store sadece mobilya modelleriyle öne çıkmıyor. Aynı zamanda mobilya fiyatlarıyla da fark yaratıyor. Mağazanın mobilya fiyatları ürün gruplarına, ürünlerin modellerine, tasarımlarına, işçiliklerine, set içeriklerine, materyallerine vs. göre değişiyor.

Firma her zaman kaliteyi uygun fiyatla birleştirmeyi ilke ediniyor. Bu sayede daima piyasa koşullarında en uygun fiyatlı mobilyaları sitelerinde bulabiliyorsunuz. Dilediğiniz ürünleri inceleyebiliyor, bütçenize en uygun seçimleri yapabiliyorsunuz. İster 5 bin TL’ye, ister 35 bin TL’ye ürünler bulabilirsiniz. Her birine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Beğendiğiniz ve bütçenize uyan ürünleri sepetinize ekleyebilir, taksitli alışveriş ayrıcalığıyla bütün kredi kartlarıyla ödemelerinizi yapabilirsiniz. Hem yeni hem eski ürünlerde mağaza yılın her dönemi farklı oranlarda indirimler sağlıyor. Böylece daha uyguna mobilya sahibi olabiliyorsunuz.

Satın aldığınız ürünler için sistem otomatik tahmini teslimat tarihi veriyor ve teslimat tarihinde ücretsiz olarak mobilyalarınız adreslerinize ulaştırılıyor. Uzman ekip evinize kadar mobilyaları getiriyor, kurulumunu yapıyor ve zahmetsizce bütün süreci hallediyor. Üstelik garantili mobilyalara sahip oluyor, yılarca tarzınızı odalarınıza yansıtmaya devam edebiliyorsunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri