İstanbul Sigortalı Ev Taşıma Hizmeti Neleri Kapsar?

Kurumsal profesyonel İstanbul Sigortalı evden eve nakliyat sisteminde sigortalı nakliyatın kullanılmaya başlandığı ilk merkezlerden birisidir. Sigortalı ev taşıma sisteminde nakliye sigortası yapılmaktadır. Nakliye sigortası eşyaların yeni adrese taşınırken nakliyat firması tarafından uğratılan hasarları kapsamaktadır. Sigorta sayesinde müşterinin maddi kaybının önlemesi sağlanmış olur ve eşyalar garantili bir şekilde taşınır. Nakliye sigortası mali hasarları, gecikme hasarlarını ve eşyaların kaybolması ve kırılması gibi hasarları kapsar. Eşyaların çizilmesi genellikle nakliyat sigortasına dâhil edilmez. Sigortalı nakliyat hizmetinden hukuken gerçek kişiler ve tüzel kişiliği olan şirketler yararlanabilir.

Nakliyat Sigortasının Çeşitleri Nelerdir?

Çekmeköy evden eve nakliyat hizmeti veren firmalar müşterilerine farklı nakliyat sigortası hizmeti sunmaktadırlar. Eşyalarınızın maddi değerine ve taşınan eşyanızın durumuna göre kendinize uygun olan sigorta türünü firmanın sunduğu seçenekler arasından seçebilirsiniz. Bazı firmalar sadece tek bir sigorta çeşidi de kullanabilir. Bu edenle maddi değeri yüksek olan eşyaların nakliyesi söz konusu ise iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Nakliyat Sigortası çeşitlerini sıralayacak olursak;

Mücevher, altın, nakit para ve şirket hissesi gibi evraklar için yapılan kıymet sigortası

Yük taşımacılığında kullanılan ve eşyaları garanti altına alan emtia sigortası

Abonman sigortaları

Firma ve müşteri arasında düzenlenen hukuka dayalı diğer sigortalar

Taşınan ürünün değerine göre nakliyat sigortası firma tarafından önerilir. Sigorta içeriklerine ekleme yapılabilir. İstanbul evden eve nakliyat işlemlerinde en sık tercih edilen ve çok geniş kapsamlara sahip olan emtia sigortası tercih edilmektedir.

Nakliyat Sigortasının Fiyatları Farklı Mıdır?

Taşınan eşyanın türü, taşıma işleminin yapılacağı iki adres arasındaki mesafe, paketlemenin firma tarafından yapılıp yapılmadığı, taşıma şekli ve taşınma sırasında kullanılan nakliye araçlarının sayısı nakliyat sigortasının fiyatını belirlemede kullanılan kriterlerdendir. Taşınan ürünlerin mali değeri çok yüksek ise bu ürünler ayrı bir şekilde sigortalanabilir. Göztepe evden eve nakliyat sistemi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir. Sigortalı nakliyat hizmetinden yararlanmak ve garantili bir şekilde eşyalarınızın taşınmasını istiyorsanız https://www.oflasevdenevenakliyat.com/ adresinden hizmet alabilirsiniz. Oflas Evden Eve Nakliyat firmasının vermiş olduğu hizmetler ve referansları yine web sitesi içerinde belirtilmektedir.

Oflas Evden Eve Nakliyat Şirketi Telefon: 0216 427 2967 GSM: 0532 445 9611

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri