Kızıl canlı yayında konuştu; Gaziantepspor'a kimler neden operasyon yaptı?

Gaziantepspor'un eski asbaşkanı Mehmet Kızıl, Beyaz TV'de canlı yayında Gaziantepspor'un yok oluşunu anlattı.

FETÖ GAZİANTEPSPOR'A OPERASYON YAPTI

Gaziantepspor eski asbaşkanı Mehmet Kızıl, bu sabah Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında Gaziantepspor'un yok oluşunu anlattı. Mehmet Kızıl, kulübü ve kendilerini bitirmek için operasyon FETÖ ve Gaziantep uzantılarının operasyon düzenlediklerini söyledi.

Gaziantepspor eski asbaşkanı Mehmet Kızıl, Beyaz TV'de canlı yayında konuştu. Kızıl, kendilerine operasyon yapıldığını belirterek, "Gaziantepspor'u bitirmek için Gaziantep ile uzantısı olan FETÖ'culer bizi içeriye attılar. Bize futbolcuya nasıl saat verirsiniz diye soru sordular. Haksız yere bizi hapse attılar. Biz Türkiye'nin 30 milyar dolar ihracat yaptığı dönemde 800 milyar dolar ihracat yapan bir şirkettik. Ama biz bir arsa aldık ve FETÖ'culer bizi Barzani'nin ortağı olarak yazdılar. Öyle bir şey yoktu. Ama Gaziantepspor'u bitirmek için ellerinden geleni yaptılar"dedi.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ

Mehmet Kızıl, mahkemenin bu hafta sonuçlandığını ve Fetö'ye ve kendilerine operasyon yapanlara milyon dolarlık tazminat davası açacaklarını söyledi.

NİHAT ÖZDEMİR BÜYÜK KAYIP

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini bırakan Nihat Özdemir'in büyük bir kayıp olduğunu söyleyen Mehmet Kızıl, " futbolu Nihat Özdemir'i kaybetti. Futbolda ben 12 yıl Gaziantepspor'a hizmet ettim. Nihat Özdemir bu kulüp için bir şanstı"diye konuştu.

BENİM TFF İÇİN ADAYIM MUSTAFA ERDOĞAN

Yıllarca Türk futbolunun içinde kaldığını dile getiren Mehmet Kızıl, Haziran ayında yapılacak olan TFF başkanlığı için Mustafa Erdoğan ismini onerdi. Kızıl, "Şu anda TFF için benim adayım Mustafa Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın kardeşi tüm kulüplerle arası çok iyi. Bu ismin futbolun başına geçmesi lazım. İnsan doğduğunda hayatında bir yerlere gelmek ister. Yani bu isim Cumhurbaşkanının kardeşi diye gelmezmi. Mustafa Erdoğan ile birlikte Rıdvan Dilmen, Hamit Altıntop gibi isimlerin göreve gelerek Türk futbolunu ayağa kaldırmak lazım" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri