Boray Dai’ye AÇIK övgü

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Tutku Açık, Beinsports’ta katıldığı canlı yayında Genel Menejer Boray Dai’ye övgüler yağdırdı. Tutku Açık, Gaziantep’in basketbol şehri olma yolunda önemli adımlar attığını ve burada en büyük fedakarlığı ise Boray Dai’nin yaptığını söyledi.

BİZLERE ÇOK EMEK VERDİ
Gaziantep Basketbol Başantrenörü Tutku Açık, canlı yayında Boray Dai’nin takıma ve kendilerine büyük emekler verdiğini dile getirerek, az bütçeyle çok iş yapıldığını söyledi. Tutku Açık düşük bütçe ile önemli işler yaptıklarını açıklayarak, “takımın genel menajeri Boray Dai, gerçekten takımın bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi” diye konuştu.
Tutku Açık galibiyet rekoru yakaladıklarından dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Tutku Açık; “Sezon başındaki hedefimiz yakaladık ama burada durmayacağız tabi ki, Hedefimiz iyi basketbol ortaya koymak. Boray çok emek veriyor. Boray Dai 10 yıldır takımla birlikte. Çok uğraşıyor alt yapı ve üst yapı. Bize de çok emek verdi ve güvendi beni buraya getirdi. Onun adına da çok sevindim böyle bir galibiyet rekoru yakaladığımızdan dolayı. Bunu düşük bütçe ile başarmak daha önemli. Göze hoş gelen basketbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum " dedi.

YENİ YENİ KENDİME GELİYORUM
Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle üç hafta ayağa kalkamadığını ve büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren Gaziantep Basketbol Başantrenörü Tutku Açık, “Bu sene takım olarak çok enteresan şeyler yaşadık. Ailevi problemleri olanlar oldu. Benim Pınar Karşıyaka maçı öncesi uyurken gece bir anda kalktım baş dönmesi şikayetiyle. Üç hafta ayağa kalkamadım. Oyuncunun olmaması tamamda Koç’un olmaması biraz enteresan oldu. Birinin parmağı kırıldı, birisi reklam panolarına girdi. Bu gibi şanssızlıklar yaşadık ama iyi atlattık. Bizim gibi dar rotasyonlu oynayan bir takım için sezonun yarısını hemen hemen 4 yabancı ile geçirdik. Tabi bu bizim idman kalitemizin ne kadar yüksek olduğunu bir takım olduğumu gösterdi. Kolay değil bu tabi ki. Bu sonuçlara negatif olarak yansıyabilirdi bu kısmı az kayıpla atlattık. " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri