Gaziantep'te Arabasına yakıt alacaklara müjde verildi! Benzin ve motorinin litre fiyatına indirim yapıldı: 22 gün sonra sona erecek

Gaziantepliler akaryakıt zammından bıkmıştı! Arabasına yakıt alacak olan vatandaşlara çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda benzin ve motorin fiyatlarına indirim yapıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak 15 Mayıs tarihine kadar Aytemiz istasyonlarından alacağınız benzin ve motorin alışverişlerinize yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında %1 avantaj sağlanacağı ifade edildi. Bu kapsamda litre fiyatında belirtilen oranda indirim yapılmış olacağı aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Avantajlı fiyatlar sadece benzin ve dizel ürünlerinde geçerli olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verileceği belirtilerek kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması gerektiği ifade edildi.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN İŞLEMLER

Ayrıca yapılan duyurunun devamında Pazarama Araçta Öde uygulaması üzerinden yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil edilemeyeceği belirtilerek kampanyaya dahil olan işlemler “İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart)” şeklinde paylaşıldı.

DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Tüm bunların yanı sıra Türkiye İş Bankası A.Ş ve Aytemiz önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tuttuğu da açıklamaya eklendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri