Bayram yaklaşırken Yapı Kredi müşterilerine duyuruldu: Ayakkabı alışverişlerinde 40 TL iade edilecek! Bayramı bayram yapacak kampanya resmen başladı!

Yapı Kredi World ile bayram alışverişleri avantajlı hale geliyor. Bayram için ayakkabı alışverişlerinizi 40 TL daha kârlı hale getirin! İşte detaylar…

Vatandaşların son dönemde artan birçok ihtiyacına alternatif çözüm önerileri bankalardan gelmeye devam ediyor. Yapı Kredi Bankası tarafından Worldcard sahiplerine özel duyurulan kampanya ile bayram alışverişleri çok daha avantajlı hale gelecek. İster kendiniz için isteseniz de sevdikleriniz için yapacağınız ayakkabı alışverişlerine özel 40 TL WorldPuan kazanma ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Bayram alışverişlerinizi avantajlı hale getirecek kampanyaya hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

30 Nisan’a Kadar Başvuran 40 Lira Kâra Geçiyor!

18 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında ilgili ayakkabı mağazalarından yapılacak harcamalara özel Yapı Kredi Bankası Worldcard sahipleri için 40 TL Worldpuan fırsatı sunuluyor. Son dönemde ayakkabından giyime, marketten elektroniğe kadar hemen hemen tüm sektörlerde görülen yüksek fiyatlara karşı vatandaşların daha avantajlı oranlarla alışverişlerini yapmaları için bankalardan destek gelmeye devam ediyor.

Ünlü Ayakkabı Mağazalarında Geçerli Alışveriş Fırsatı!

Kampanya geçerlilik tarihleri içinde başvurularını yapan tüm vatandaşlar, ayakkabı alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirebilecekler. flo.com, ninewest.com ve instreet.com gibi ünlü ayakkabı mağazaları üzerinden yapılacak harcamalara özel 40 TL Worldpuan kazanma şansı sunuluyor. İlgili mağazalarda geçerli olmak üzere 30 Nisan 2022 tarihine kadar tek seferde yapılacak 300 TL ve üzer peşin taksitli alışverişlerde geçerli olmak üzere 40 TL Worldpuan kazanılması sağlanacaktır.

Kampanya Koşulları ve Başvurusu

Yapı Kredi Bankası Worldcard Flo, Ninewest, Instreet kampanyası kapsamında vatandaşların 18 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Puan kampanyasından yararlanmak için sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler geçerli olacaktır. Ayrıca her bir müşteri kampanyadan en fazla 3 defa puan kazanabilmektedir. Bir müşteri World Mobil katılımı ile her üç markadan yapacağı alışverişleri için aynı veya farklı markalardan en çok toplamda 120 TL puan kazanma olanağına da sahiptir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri