Garanti BBVA, 4 e-ticaret deviyle anlaşmayı imzaladı: İnternet alışverişinde 160 TL iade dönemini açıkladı!

İnternet alışverişlerinde daha önce görülmemiş kampanya Garanti BBVA Bonus’tan geldi! hepsiburada, gittigidiyor, n11 ve trendyol’da geçerli tam 160 TL kazanma fırsatı!

Türkiye’de ve dünyada artan online alışverişlere özel bankalardan da cazip fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, Türkiye’nin ünlü e – ticaret siteleri üzerinden yapılacak Bonus alışverişlerine özel 160 TL’ye varan bonus avantajlarını sunuyor. İnternet alışverişlerini çok daha kârlı bir hale getirmek isteyenlere özel cazip seçenekler fırsatlar duyuruldu.

E – Ticaret Kart Kampanyalarında Bonus Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları üzerinden gerçekleştirilecek harcamalarda tam 160 TL kazanma şansı sunulacak. Kampanyadan faydalanmak için hepsiburada, gittigidiyor, n11 ve trendyol mobil uygulaması veya web sitesini kullanarak, 500 TL ve üzerinde harcamalarınıza özel 30 TL, toplamda ise 120 TL kazanma şansı elde edebilirsiniz. GarantiPay ile yapılacak harcamalarda ise 40 TL, toplamda 160 TL bonus kazanma fırsatından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Lider 4 büyük e – ticaret siteleri üzerinden yapılacak alışverişlere özel Garanti BBVA’dan 160 TL’ye varan bonus kazanma şansı sunuluyor. 1 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında ilgili kanallar üzerinden kampanyaya katılan ve kampanyadan yararlanmak için gerekli şartları sağlayan tüm vatandaşlara ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunulacak. hepsiburada, gittigidiyor, n11 ve trendyol markalarının mobil veya web siteleri üzerinden yapılacak harcamalara özel kampanya kapsamında bonus kazanma şansı verilecek.

Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

hepsiburada, gittigidiyor, n11 ve trendyol’un mobil veya web sitesini kullanarak 500 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL, GarantiPay ile 40 TL kazanma şansı sunuluyor. 30 Nisan 2022 tarihine kadar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kartlar ile işlem yapılması mümkündür.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden ‘’Hemen Katıl’’ butonu ile veya ONLİNE yazıp 3340’a mesaj gönderilmesi yeterlidir. GarantiPay Trendyol harcamalarında geçerli değildir. Kampanya müşteri bazında uygulanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri