Gaziantep'te Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: OPET dev kampanyayı duyurdu! 450 TL'lik yakıt kartınıza yüklenecek!

Artan akaryakıt fiyatlarının ardından Opet ve Yapı Kredi harekete geçti! Akaryakıt harcamalarınızı 450 TL daha kârlı şekilde yapmak için acele edin!

Türkiye’deki milyonlarca sürücü artan akaryakıt fiyatları nedeniyle zorluk yaşamaya devam ediyor. Küresel düzeyde artan brent petrol fiyatlarına bağlı olarak yaşanan artışın yanı sıra Türkiye’deki yüksek vergiler ve artan kur nedeniyle motorin ve benzin başta olmak üzere akaryakıtta fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Opet ve Yapı Kredi ise otomobil sahiplerini sevindirecek kampanyayı duyurdu. Akaryakıt harcamalarınızı 450 TL daha kârlı hale getirebilirsiniz.

World Akaryakıt Kampanyası Duyuruldu!

Milyonlarca araç sahibini memnun edecek kampanya Opet ve Yapı Kredi Bankası işbirliği ile duyuruldu. World Busines Kart ile yapılacak Opet istasyonlarındaki akaryakıt harcamalarına özel tam 450 TL’ye avaran yakıt puan kazanma şansı sunuluyor. 2022 Nisan ayı itibariyle başlayan kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahiplerinin kampanya kapsamında belirlenen şartları sağlamaları yeterlidir.

Opet İstasyonlarında 450 TL Yakıt Puan Kazanma Fırsatı!

Opet ve Sunpet istasyonlarında geçerli olmak üzere, World Business kredi kartı ile otomobil sistemine tanımlanan müşteriler, Otobil alışverişlerinde ilk 7.500 TL tutarına ulaşılması halinde 150 TL, 15.000 TL tutarına ulaşılması halinde ise 450 TL Opet Puan kazanma şansı elde edecekler. Kampanya sürecinde en çok 450 TL puan kazanma şansı elde edilebilir. Ayrıca kampanyadan sadece 1 defa faydalanılmaktadır. World Business kredi kartı ile işlem yapan müşterilerin Temmuz ayında puan yüklemeleri gerçekleştirilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan aktif KOBİ ve esnaflar ise ilave 50 TL daha Opet Puan kazanma şansı elde edecekler.

Opet Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Opet yakıt puan kampanyasından yararlanmak isteyenler SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecekler. 1 Nisan – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanyaya katılmak isteyenler OTOBIL yazıp boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numarasını da SMS ile 4454’e kısa mesaj göndererek kampanyadan yararlanabilmektedir. Akaryakıt harcamalarını avantajlı hale getirmek isteyeler için Opet ve Yapı Kredi Worldcard tarafından başka avantajlar da sunulmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri