KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR?

Köfteci Yusuf haberleri yakından takip ediliyor. Köfteci Yusuf'un iki işletmesi sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesine eklendi. Gündeme ise Köfteci Yusuf'un sahibi geldi. Peki Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş kimdir, nereli?

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncellerken kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş ürün sayısı 72'ye çıktı, listeye son olarak ürünlerinde domuz etine rastlandığı gerekçesiyle Köfteci Yusuf da dahil edildi. Gündeme ise Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş kaç yaşında? soruları geldi. İşte Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ın hayatı

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR?

Yusuf Akkaş, ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un kurucusu ve sahibidir. 1960 yılında Bursa'nın Kızılhisar köyünde doğmuştur. Genç yaşlardan itibaren ticaret hayatına atılan Akkaş, 1996 yılında İznik’te ilk köfte dükkanını açmıştır. Bu küçük dükkân, kısa sürede büyüyerek geniş bir müşteri kitlesine ulaşmış ve bugün

Yusuf Akkaş, ticaret hayatında başarılı bir kariyer inşa ederek geniş bir restoran ağına sahip olmayı başarmıştır. Köfteci Yusuf markası, sadece köfte değil, aynı zamanda döner, burger ve kahvaltı gibi farklı ürünleri de sunmaktadır.

Fakat Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncellerken kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş ürün sayısı 72'ye çıkardı, listeye son olarak ürünlerinde domuz etine rastlandığı gerekçesiyle Köfteci Yusuf da dahil edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri