Gaziantepliler DİKKAT! BU DONDURMAYI SAKIN YEMEYİN!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı ünlü lokantalardan, kullanılan baharatlara kadar birçok ünlü firmanın da adının bulunduğu taklit-tağşiş listesi her gün biraz daha uzuyor. Listeye bir dondurma markası da girdi.

Art arda açıklanan, içlerinde ünlü markaların da olduğu gıda güvenliği skandalları, sağlığı tehlikeye atılan vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor.

Bir süredir yüzde 100 keçi sütüyle yapılan dondurma sattığını iddia eden Tekin Usta'nın iddiası da asılsız çıktı. Vatandaşları kandırarak haksız kazanç elde ettiği belirlenen, internetten verilen sipariş sitelerinde keçi sütü kullandığı düşünüldüğü için bol yıldızı bulunan Tekin Usta markası hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

ŞİMDİ DE TEKİN USTA DONDURMA

Gıdada yaşanan skandallara Tekin Usta Dondurma firması da girdi. Birçok yerde şubesi olan firmanın sloganı "Yüzde 100 Keçi Dondurması" iken dondurmasında keçi sütü kullanmaması şoke etti.

75 TL'DEN SATILIYOR

Bakanlık, markanın yarım yağlı keçi sütlü sade dondurmasını inceleyerek inek sütü tespit ederken, keçi sütü tespit edemediğini belgeledi. Ayrıca, firmanın keçi sütlü dondurma diyerek vatandaşa topunu 75 liradan satması da dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri