Milletvekillerine Rağmen Sivaslı İthal Vakıf Müdürü

Gaziantep ithal müdürlerle dolu olmasına rağmen Vakıflar Bölge Müdürlüğüne sürpriz bir şekilde vakıflarla hiçbir bağlantısı bulunmayan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç'un atanması büyük bir tepki ile karşılandı.

Gaziantep’te birçok resmi kurumda ithal müdür sayısında artış devam ederken, son atama olan Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, vakıflarla hiçbir ilgisi olmayan, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un bu göreve şok bir şekilde Gaziantep Milletvekillerine rağmen bu atamanın gerçekleştirildiği öğrenilirken, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğünü 4 yıldan beri depremlere rağmen yıkılan ve yeniden kazandırılan, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdür Vekili Adem Bozkurt’un da Hatay’a atanması ve aynı şekilde Bozkurt içinde Hataylı AK Parti Milletvekillerinin tepki gösterdikleri ifade edildi. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Adem Bozkurt’un tekrar Gaziantep’te kalması ve Sivaslı olan Gençlik ve Spor İl Müdürünün Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanmasında büyük isyan var.

AK PARTİ İL BAŞKANI VE VEKİLLER NEDEN MÜDAHALE ETMİYORLAR

4 yıldan bu yana Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yapan Adem Bozkurt’un Hatay’a atanmasından sonra Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un, atamasının durdurulması için hem AK Parti Milletvekilleri, hem de AK Parti İl ve İlçe Başkanlıklarının engelleyecekleri ileri sürüldü.

ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ GİDİYOR YERİNE GAZİANTEPLİ OLMAYAN KİM GELECEK?

Göreve geldiği yaklaşık 1.5 yıldan beri başarılı hizmetlere ne yazık ki damga vuramadığı Başhekim Süleyman Çetinkünar’ın Adanalı olmasından dolayı büyük ihtimalle Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimliğine bir Gazianteplinin atanması beklenirken, söylentilere göre Şehir Hastanesi Başhekimliğine yine Gaziantepli olmayan birinin atanacağı kamuoyunu rahatsız ettiği belirtildi.

CHP, İYİ PARTİ VE MHP’Lİ VEKİLLER İTHAL MÜDÜRE NASIL BAKIYOR?

Hem CHP, hem İYİ Parti hem de MHP Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, vakıflarla hiçbir bağlantısı olmayan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un atanmasına büyük isyan ederek “Gaziantep 4 milyonluk bir şehir, bu şehirde bir tane bu işi yapacak kamu görevlisi yok mu? Sanki Gaziantep’in sahibi yok. Duyumlarımıza göre AK Parti Gaziantep Milletvekili ve teşkilatlarına rağmen, Sivaslı ithal müdür Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atandı. Mevcut Müdür Adem Bozkurt’ta Gaziantep’in evladıdır. Ya da Gaziantepli bir ismin atanmasını umut ediyoruz. Şimdilik en büyük korkumuz yine Gaziantepli olmayan bir rektöründe aynı şekilde Gaziantep Şehir Hastanesine Gaziantepli olmayan yanlış bir atama yapılacağını tahmin ediyoruz. Böyle devam ederse AK Parti Gaziantep’te önümüzdeki yıllarda yapılacak seçimlerde, 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi büyük bir darbe yiyeceğini düşünüyoruz. Biz istiyoruz ki AK Parti bu yanlıştan dönsün. Gaziantep’in yol geçen hanı olmadığını bilmelerini istiyoruz” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri