GAZİANTEP’İN SAHİBİ YOK MU? Vakıflara İthal Sivaslı Müdür

Gaziantep ithal müdürlerle dolu olmasına rağmen bir yenisini daha eklendi. Vakıflarla hiçbir bağlantısı bulunmayan Sivas Gençlik Spor ve İl Müdürü Erdoğan Tunç’un Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanması büyük bir tepki ile karşılandı.

3 yıldan bu yana vekaleten ve bu görevi başarılı bir şekilde yapan Adem Bozkurt, şok bir şekilde Gaziantepli olmasına rağmen Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanırken, Gaziantep ithal müdürlerle dolu olmasına rağmen bir yenisini daha ekleyerek, ne Milletvekillerinin ne Belediye Başkanlarının ne de AK Parti Yöneticilerinin bilgisi dahili olmadan sürpriz bir şekilde Vakıflarla hiçbir bağlantısı bulunmayan Sivas Gençlik Spor ve İl Müdürü Erdoğan Tunç’un atanması büyük bir tepki ile karşılandı.

GAZİANTEP’İN SAHİBİ YOK MU? GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİ NEDEN BÖYLE BİR ŞEYE İZİN VERDİ ?

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şok bir şekilde Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atanması AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve teşkilatlarını rahatsız ederken, bu bölge müdürünün atanmasının iptal edilmesi gerektiğini söyledikleri iddia edildi.

GAZİANTEP’E YAZIK EDİYORLAR

Gaziantep, Türkiye’nin en çok ithal müdür barından ili olduğunu ve aynı şekilde Vakıflar Bölge Müdürlüğünde görevli Adem Bozkurt’un Hatay’a atanmasının yanlış olduğu gibi aynı şekilde ithal müdür Erdoğan Tunç’un Gaziantep’e gelmesi de doğru olmadığı ifade edildi.

ORTAK AKIL LAFTA KALDI

Önümüzdeki günlerde Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü içinde aynı şekilde Gaziantep’i tanımayan, uzaktan yakından ilgisi olmayan bir kişinin rektör atanacağının ayak seslerinin duyulduğunu, aynı şekilde Vakıflar Bölge Müdürlüğünde yaşanan bu olayın aynısının olacağı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri