Gaziantep’te DEHŞET! Elektrik kabloları patladı!

Gaziantep’in Gazikent Mahallesi ve Nizip ilçesinde, elektrik direklerindeki kabloların patladığı bildirildi. Sıcak hava koşullarının neden olabileceği düşünülen bu patlamalar, bölge sakinlerinde endişeye yol açtı.

Gazikent Mahallesi ve Nizip ilçesinde bulunan elektrik direklerinde yaşanan kablo patlamaları, sıcak hava koşullarının etkisiyle meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor. Patlamaların ardından bölgede elektrik kesintileri yaşandı ve bazı direklerde hasar oluştu.

Gazikent Mahallesi ve Nizip ilçesi sakinleri, elektrik direklerinde meydana gelen patlamalar nedeniyle tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Vatandaşlar, sıcak havanın elektrik sistemlerini nasıl etkilediğine dair açıklama yapılmasını ve patlamaların neden olduğu sorunların hızla çözülmesini talep etti. Elektrik direklerindeki kablo patlamalarıyla ilgili olarak yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bölgedeki elektrik hizmet sağlayıcılarının, patlamaların nedenlerini araştırmak ve gerekli onarımları yapmak üzere harekete geçmeleri bekleniyor. Ayrıca, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve elektrik kesintilerini minimize etmek için acil önlemler alınması gerektiği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri