Gaziantep FK'ya "Gülşen" tuzağı!

Gaziantep Futbol Kulübü bu hafta sonu Fatih Karagümrük karşısında ölüm kalım maçına çıkacak. Öte yandan Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi tarafında düzenlenecek olan Gülşen konserinin de aynı gün ve saate denk gelmesi tepkilere neden oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın organize ettiği Gülşen Konserinin maç günü ile aynı saate denk gelmesi taraftarlar tarafından tepki gördü. Cumartesi günü saat 19:00'da Kalyon Stadı'nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Gaziantep FK'nın taraftarları maç günü ile aynı saate denk gelen Gülşen konseri hakkında " Umut Yılmaz Gaziantep Futbol Kulübü'nü ligden düşürmek mi istiyor. Maç günü ile aynı saatte Gülşen Konserinin olması oldukça yanlış bir karardır." dediler.

Gaziantep FK'nın hayat maçı!

Süper Lig'de küme düşmemek için mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü cumartesi günü zorlu rakibi Fatih Karagümrük ile saat 19:00'da Kalyon Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


Aynı saatte Gülşen Konseri var!

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla organize ettiği Gülşen Konseri ile Gaziantep FK'nın maçı aynı saate denk geldi. Bu duruma ise taraftarlar tepki gösterdi.

Umut Yılmaz iptal edecek mi?

Kamuoyundan büyük tepki gören Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, Gülşen konserini iptal edip etmeyeceği belli olmazken konserin büyük ihtimalle pazar gününe erteleneceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri