Bu Fiyata Sıfır Otomobil Yok! Sıfır Dacai Sandero 517 Binl ira

Son zamanlarda, sıfır kilometre otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle satışlarında büyük bir artış kaydedildiği belirtildi. Verilere göre geçtiğimiz ay gerçekleşen otomobil alımlarının yarıya yakınında ÖTV uygulanmadı. Dacaia 517 Bin Lira

KİMLER ÖTV'SİZ OTOMOBİL ALABİLİR?

Bu ayrıcalıklı fırsattan yararlanmak isteyen araç alıcıları için sevindirici haberler var. %90 ve üzeri engelli raporu olan bireyler ya da bu kişilerin aileleri, ÖTV'siz sıfır kilometre otomobil satışından faydalanma hakkına sahip. Bu avantaj, satın alımlarda büyük maliyet tasarrufu sağlıyor.



DACIA SANDERO 517.000 TL'YE ALICI BULUYOR

ÖTV muafiyeti ile ön plana çıkan Dacia Sandero, alıcılarına maliyet avantajı sunuyor. Normalde 923.000 TL liste fiyatına sahip olan Dacia Sandero, ÖTV'siz olarak 517.000 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. ÖTV muafiyeti kazanan alıcılar, bu özel fiyatlandırma ile 0km Dacia Sandero'ya sahip olabiliyorlar. Fiyatın ay sonuna kadar geçerliliğinin korunacağı da gelen haberler arasında.



ÖTV MUAFİYETİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

ÖTV'den muaf olarak yeni bir araba satın alırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi, aracın muafiyet kazanıldıktan sonra 5 yıl boyunca satılamayacağı yönündeki düzenleme. Bu süre zarfında aracın satılması halinde, devletin ÖTV muafiyeti kapsamındaki tutarın iadesini talep etme hakkı bulunmaktadır. Bu nedenle, bu fırsattan yararlanacak kişilerin son derece dikkatli olmaları ve kurallara uymaları büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri